The Masked Singer: Tvůj známý hlas má zahalenou tvář

The Masked Singer: Tvůj známý hlas má zahalenou tvář | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Amerika je zblázněná do hudebních soutěží. Čím ohromí diváky stanice FOX na začátku příštího roku?  

Televizní stanice v USA jsou plné hudebních soutěží, které se opakují a variují každý rok. Nejnovější počin stanice FOX s všeříkajícím názvem The Masked Singer otočí premisu českým divákům známé soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Tentokrát si diváci budou moci vychutnat krásná hudební vystoupení populárních amerických zpěváků zahalených do barvitých šílených masek a kostýmů. A tak všichni budeme nadšeně hádat, kdopak se to skrývá pod maskou strašidelného kolibříka, mohutného plyšáka či zabijáckého králíka.

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Když jsem poprvé viděl upoutávku na tuhle hudební estrádu, nemohl jsem se zbavit dojmu, že tahle americká kravina je velmi podobná naší Tváři, ať už po stránce vystoupení, jeviště, tak halekající poroty, kteří jsou ze všech vystoupení tak odvaření, jako kdyby nikdy nic lepšího neviděli/neslyšeli. Zdejší porotu budou tvořit herečka Jenny McCarthy, zpěvák Robin Thicke, zpěvačka Nicole Scherzinger a komik Ken Jeong.

Musím však uznat, že tahle soutěž bude jistě stravitelnější a kvalitnější než jakákoli Tvář. V této soutěži by všechna vystoupení měla být patřičně zazpívaná těmi nejlepšími/nejpopulárnějšími zpěváky současnosti, takže to možná bude jediná soutěž, která nabídne atmosféru zdařilého živého koncertu.

The Masked Singer samozřejmě není první svého druhu. Americká verze se inspirovala jihokorejskou soutěží King of Masked Singer, která vznikla v roce 2015 a drží si v Koreji i po tři řady enormní sledovanost. Možná jste v květnu zaznamenali podivné video s Ryanem Reynoldsem, který právě v této soutěži vystoupil coby jednorožec a každý se divil, co zde Ryan dělá. Po oznámení této soutěže na stanici FOX Ryanovo vystoupení dává větší smysl, neboť při propagaci Deadpoola 2 seznámil americké publikum s touto podivnou soutěží, která o necelý rok později poběží na amerických televizních obrazovkách.

Níže si můžete pustit jak trailer na americkou verzi, tak výborné Ryanovo vystoupení v Koreji. V galerii si můžete prohlédnout vyšperkované kostýmy, které uvidíte na premiéře 2.1. na stanici FOX.

Zdroje: TVLine

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu