Daleká cesta za domovem: BBC One láká hvězdným obsazením

Daleká cesta za domovem: BBC One láká hvězdným obsazením | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Stanice BBC One chystá seriálovou adaptaci známé knihy Daleká cesta za domovem (Watership Down) britského spisovatele Richarda Adamse a láká hvězdným obsazením.

Britská televizní stanice BBC One přišla s novými informacemi o obsazení seriálové adaptace knihy Richarda Adamse Daleká cesta za domovem (Watership Down). K hercům, kteří budou dabovat mluvící králíky, se přidala Gemma Chan (Captain Marvel), Taron Egerton (Kingsman: Tajná služba) a Peter Capaldi (Doctor Who).

Tyto nové herecké akvizice se k obsazení přidaly až nyní. Již džíve bylo potvzeno, že některé postavy namluví velké herecké hvězdy, jako James McAvoy (Rozpolcený), Rosamund Pike (Hněv Titánů), Mackenzie Crook (Piráti z Karibiku), Ben Kingsley (Ranhojič), Nicholas Hoult (Mad Max: Zběsilá cesta) a Gemma Arterton (Princ z Persie). Kromě toho se k projektu přidal i zpěvák Sam Smith, který pro seriál nazpíval několik písniček. Ten je ze spolupráce na seriálu nadšen. "Ten příběh je neskutečně silný a nestárne," řekl a dodal, že byla čest spolupracovat s Noamem (Noam Murro, režisér, pozn. redakce).

BBC se zároveň pochlubilo prvnímu fotkami ze seriálu, které si můžete prohlédnout v naší galerii. Ty také nabídnou pohled na nové herecké posily v obsazení. 

Oblíbený román nedostane teprve svou první adaptaci. V roce 1978 byl natočen britsko-kanadský animovaný film, který je dnes považován za jeden z nejlepších animovaným snímků všech dob. Příběh vypráví o skupině králíků, která se vydává na dlouhou cestu za novým domovem. Cestou ale potkávají nebezpečné nástrahy a nepřátele. Je to vzrušující a napínavý příběh o loajalitě, silném duchu a odvaze. Některé komentáře u již zmíněného filmu mluví dokonce o nervydrásající až depresivní atmosféře. Každopádně nepříliš vhodný materiál pro mladší publikum.

Daleké cesty za domovem se můžeme dočkat někdy v průběhu Vánoc, režie se ujal Noam Murro (300: Vzestup říše). Stanice BBC One bude seriál distribuovat pouze ve Velké Británii, zatímco streamovací služba Netflix jinde po světě. 

Video nabídne ukázku na animovanou adaptaci románu z roku 1978, kde hlavní roli namluvil zesnulý John Hurt

Zdroj: digitalspy.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu