Doctor Who: 8. epizoda odvysílána nešťastně brzy

Doctor Who: 8. epizoda odvysílána nešťastně brzy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Amazon musel řešit prekérní situaci, kdy byla nová epizoda seriálu Doctor Who odvysílána o několik dní dřív, než bylo avizované datum. 

Legendární seriál s názvem Doctor Who (Pán času) se dočkal své 11. série, kterou vysílá streamovací služba Amazon. Nová série byla velice očekávaná, je totiž první v historii seriálu, kde hlavní postavu hraje žena. Jodie Whittaker se ujala role "Doctora Who" a nafasovala nové herecké kolegy. Show se zatím těší velké sledovanosti a sklízí chválu od kritiků. Přesto musel Amazon tento týden řešit velkou nepříjemnost.

Doctor Who: TOP 5 nejlepších momentů Davida Tennanta
 

Zatímco fanoušci se těšili na sedmou epizodu s názvem Kerblam!, v den vysílání epizody se místo toho dočkali nemilého překvapení v podobě osmé epizody s názvem The Witchfinders. Ta měla být původně odvysílána až tuto neděli 25. listopadu. V epizodě se hlavní postava a její přátelé dostanou do 17. století a budou svědky Lancashireských čarodějnických procesů. Ještě větší zmatky způsobily titulky, které byly vytvořeny pro sedmou epizodu. 

Chyba byla opravena uvedním sedmé epizody online. Amazon se mezitím omluvil fanouškům za neuvědomělé vyzrazení zápletky a přijal plnou zodpovědnost za náhlý zkrat. Steamovací služba tak rozjela vyšetřování s cílem objevit příčinu chyby a zajíštění, aby se v budoucnu neopakovala. Není ovšem poprvné, co se něco podobného stalo. Vzpomeňme si třeba na únik jedné z epizod sedmé řady Game of Thrones, což byl pro stanici HBO ohromný skandál.

Doctor Who se v současnoti sice vyhřívá na výsluní, ale přesto se nad ním začíná trochu smrákat. Fanoušci byli šokováni zprávou, že nedostanou žádný vánoční speciál, který byl součástí seriálu od jeho návratu na obrazovky v roce 2005. Zvířené emoce byly zmírněny ohlášením speciální novoroční epizody. Kromě toho se také šíří drby o možném odchodu Jodie Whittaker z role v roce 2019. Někteří říkají, že se tak stane na znamení solidarity vůči novému showrunnerovi Chrissi Chibnallovi, o jehož odchodu v roce 2019 se také mluví. Tyto informace ale zatím nebyly potvrzeny. 

Představitelka hlavní role na obrázcích v galerii.

Krátký teaser k osmé epizodě:

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu