Modern Love: Amazon představuje snové obsazení

Modern Love: Amazon představuje snové obsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Amazon chystá adaptaci krátkých sloupků s názvem "Modern Love", které vychází v New York Times. Láká přímo snovým obsazením. 

Každý týden vychází v New York Times krátké eseje s názvem Modern Love, které mapují slasti i strasti lásky. A právě z nich bude vycházet nový seriál, který si v červnu objednala streamovací služba Amazon Prime Video. Ta se nyní pochlubila seznamem herců, které pro nový romantický počin získala. V seriálu se objeví herecké hvězdy jako Dev Patel, Anne Hathaway, Sofia Boutella, Olivia Cooke, Andy Garcia, Cristin Milioti, Tina Fey, John Slattery, Catherine Keener, Andrew Scott, Julia Garner, Shea Whigham, Gary Carr, John Gallagher. 

Obsazení je vskutku velice lákavé a je z něj nadšen i John Carney, který se na projektu podílí jako scenárista, režisér, výkonný producent a showrunner. "Je to jako vejít do obchodu s bombóny," tetelí se Carney. "Dokázali jsme dát dohromady vyloženě snový ansábl mých oblíbených herců." Na projektu se také bude podílet Emmy Rossum, která má domluvenou režii jedné z epizod. Stejnou smlouvu drží v rukou i Sharon Horgan a Tom Hall. Kromě toho se do kolonky výkonné produkce zapíší i Todd Hoffman a Trish Hofmann, kteří vypomohou Carneymu. Vypomáhá i samotný editor sloupců Daniel Jones, který tvůrcům poslouží jako konzultant. 

Hodně zajímavá jména se kolem tohoto slibného projektu točí, teď už jen čekat, jestli se to podaří zúročit. Každá epizoda má mít přibližně 30 minut a bude sondou do komplikovanosti i krásy lásky. Není pochyb o tom, že se bude jednat o červenou knihovnu jak řemen. Ale s takovými herci, proč ne? 

Přední herecké obsazení nabídne naše galerie.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu