The One: Netflix vám najde ideálního partnera

The One: Netflix vám najde ideálního partnera | Fandíme seriálům
Nový knižní bestseller vznikající pod taktovkou Netflixu se bude vrtat v lidské DNA.

Dneska už si skoro můžete vsadit na to, že když je vaše knížka bestseller, tak se s vysokou pravděpodobností dočkáte televizní a v lepším případě filmové adaptace. Zvláště Netflix si oblíbil hledat ty nejzajímavější náměty pro svou originální produkci na literárním trhu. Tentokrát se štěstěna usmála na Johna Marrse a jeho sci-fi román s názvem The One. Připravovaná desetidílná adaptace vznikne ve spolupráci s britskou produkční společností Urban Myth Films.

Futuristická novela si pohrává se zajímavou myšlenkou, kdy se lidstvo v blízké budoucnosti dostalo se svým porozuměním DNA na takovou úroveň, že jsou vědci schopni najít pro každého člověka na základě testování DNA jeho ideální protějšek. Jedná se o velmi svůdnou myšlenku, protože bychom mohli v teorii vytvořit svět, který by do značné míry vymýtil neshody a problémy partnerského soužití. Nic ovšem není tak perfektní, jak by se mohlo na první pohled zdát. Navzdory perfektní kompatibilitě jednotlivých párů stále existují tajemství, která si každý z nás chce nechat pouze pro sebe. Některá z nich mohou mít i smrtící konsekvence …

Tématem zájmu tvůrců by mělo být i zkoumání morálnosti takového počínání, tj. pohrávání si s lidskou DNA. Tvůrčí taktovka byla svěřena do rukou Howarda Overmana, který se může ve svém resumé pochlubit působivým sci-fi seriálem Misfits. Premiéra tohoto projektu zatím nebyla upřesněna.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu