TOP 7 nezničitelných postav, které zemřely a zase ožily (i víckrát)

TOP 7 nezničitelných postav, které zemřely a zase ožily (i víckrát) | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Smrt není v seriálovém světě ani zdaleka tak definitivní jako v tom reálném.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Říká se, že smrt je definitivní konec jednoho velkého dobrodružství. Prohlášení, které dává logiku i smysl všude, jenom ne v bezbřehém světě lidské fantazie. Poznal to každý z nás. Životní osudy námi milovaných postav potkal předčasný a překvapivý konec. Když už jsme se po nějaké době smířili s jejich odchodem z velkého divadelního jeviště, kterému říkáme život, tak nás tvůrci překvapili šokujícím návratem z říše mrtvých. Někdy byl návrat doprovázen bouřlivým potleskem na počest těch, bez kterých jsme si nedokázali daný seriál představit. Jindy narazili tvůrci na tvrdou kritiku a odpor zklamaných fanoušků, kteří tvrdili, že některé hranice přirozenosti by se pro dobro reálnosti neměly překračovat.

Ať stojíte v kterékoliv části ringu, tak je nesporné, že ať už jste se poddávali slzám smutku, hněvu nebo radosti, vždycky se jednalo o emocionální téma, které už z principu rozděluje. Pojďme si nyní prostřednictvím našeho žebříčku připomenout ty, které ani smrt nedokázala zastavit od toho, aby se k nám zase po nějakém čase vrátili.

1.  Dr. Daniel Jackson (Hvězdná brána)

Za ta léta, kdy slavný tým SG-1 zachraňoval svět a kdy se jim podařilo několikrát utéct hrobníkovi z lopaty, jsme si tak nějak zvykli na to, že je naše čtveřice hrdinů nesmrtelná. Pak ale přišla rutinní a na první pohled ničím výjimečná mise, na které byl Daniel při pokaženém testu vystaven smrtelné dávce radiace. Nemilosrdný důkaz o tom, že smrt není spravedlivá ani heroická a často přichází v momentech, kdy by to nikdo z nás nečekal. O to víc je náročné se s jejími následky vyrovnat. Fanoušci se ovšem s odchodem svého oblíbence nemohli smířit, a právě jejich tlak byl jedním z hlavních důvodů, které přesvědčily Michaela Shankse k návratu do seriálu, který přišel přibližně rok po jeho sice krátkodobém, ale mimořádně emocionálním konci.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 09.12.2018 14:33
Ještě jste zapomněli na Upíři deníky kde se taky umíralo skoro pořád.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu