Teorie velkého třesku: Oblíbený sitcom byl zvolen nejmilovanějším seriálem

Teorie velkého třesku: Oblíbený sitcom byl zvolen nejmilovanějším seriálem | Fandíme seriálům
CBS
Lidé tuhle partičku podivínů prostě zbožňují.

Není ničím výjimečným, že seriály, které mají větší množství řad se často setkávají s kritikou, která zní ve stylu "už to není jako na začátku."

Potkalo to i kultovní sitcom Teorie velkého třesku, kterému někteří lidé vyčítají, že už to není "geekovský" seriál, ale vztahová podívaná. 

Názor na to, zda je tahle stížnost oprávněná si každý musí udělat sám, nicméně, pokud jde o sledovanost, tak rozhodně k úbytku diváků ve srovnání s prvními řadami nedošlo. Naopak, množství lidí, kteří usedají před obrazovky se výrazně navýšilo. 

A dalším důkazem toho, že se Teorie velkého třesku lidem líbí je i nový průzkum oblíbenosti seriálů, ze kterého vzešel jako nejmilovanější právě tenhle sitcom. 

Průzkum, za kterým stojí agentura Uniting Generations a kterého se zúčastnilo přes 2 000 lidí se zaměřil na několik věkových skupin diváků a to 16 až 24, 25 až 34, 35 až 44, 45 až 54 a 55+. 

Teorii velkého třesku si jako nejmilovanější zvolily všechny skupiny kromě té ve věku 55 a více. V této věkové kategorii zvítězily projekty NCIS. Konkrétně získaly 50,7 %, zatímco Teorie velkého třesku 46,5 %.

Pokud se výsledky ze všech skupin zprůměrují, tak vítězí Teorie velkého třesku, kdy ji za nejoblíbenější seriál zvolilo 47 % lidí. Následují Myšlenky zločince se 40 % a Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti se 39 %

Samozřejmě cca 2 000 lidí není tak velké množství, aby byly výsledky nezpochybnitelné, nicméně i kdyby se průzkumu zúčastnil výrazně větší počet lidí, tak by Teorie velkého třesku určitě obsadila jednu z nejvyšších příček.

Zdroj: Uniting Generations

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu