Vincent D'Onofrio chce spojit síly s režisérem třetího Thora

Vincent D'Onofrio chce spojit síly s režisérem třetího Thora | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vyhozený herec nechce promarnit svůj talent.

Vincent D'Onofrio letos znovu zazářil jako vynikající záporák v seriálovém Daredevilovi, kdy dělal čest své komiksové postavě, mafiánskému bosssovi Kingpinovi. Bohužel, nejen pro něho, všechny marvelovské seriály na Netflixu byly zrušeny, takže si musí hledat práci jinde. Minulý měsíc prostřednictvím Twitteru vyjádřil zájem o hraní dalšího slavného záporáka, Lexe Luthora v konkurenčním DC.

Ovšem kolem tohoto vyjádření se zatím nic neděje. Možná proto se snaží angažovat i jinde, konkrétně u nově objeveného hollywoodského talentu, režiséra Taiki Waititiho. Ten se minulý rok celosvětově proslavil jako režisér třetího Thora poté, co natočil komediální pecky jako Co děláme v temnotách nebo Hon na pačlověky. Co si tito talentovaní kluci na Twitteru řekli?

D'Onofrio oslovil a zároveň poctil režiséra slovy: „Hej, chlape, myslím, že je čas pracovat společně. Jsem velký fanda.“ Na to Waititi bezproblémově odpověděl: „No jasně.“ (Co dělá Kingpin ve Stínech?) Svojí poznámkou v závorce nejspíš naznačil, že chce znovu dostat herce na výslunní poté, co je jeho slavná postava nyní mrtvá. A zároveň se také jedná o odkaz na jeho výše zmíněný film Co děláme v temnotách. Jak geniální. Nikdy ale neříkej nikdy.

Waititi má po svém úspěchu u Marvelu otevřené dveře dokořán, takže by klidně mohl D'Onofria znovu obsadit do jeho ikonické role prostřednictvím jeho dalšího filmu z MCU. Není tedy pochyb, že by se tihle dva jednou v budoucnu mohli sejít u jednoho projektu, ovšem oba jsou neustále zaneprázdnění jak na velkém plátně, tak na malé obrazovce. I když kdo ví, třeba ho ještě Waititi stihne obsadit alespoň do nějaké malé roličky v Mandalorianovi, kde bude režírovat jednu z epizod.

V přiloženém videu se podívejte na souboj seriálového Kingpina s Punisherem.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu