Disney+: Chris Evans byl pozván k režírování několika seriálů

Disney+: Chris Evans byl pozván k režírování několika seriálů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Disney verbuje jednoho ze svých padlých.

Chris Evans letos definitivně skončí se svou ikonickou rolí Kapitána Ameriky. Tím pádem bude mít více času se rozvíjet v jiném směru. Už před lety vyslovil myšlenku, že pokud někdy sekne s herectvím, usedne na režisérskou židli. A tohoto snu už více méně dosáhl. Ti pozornější z vás si určitě všimli, že čtyři roky zpátky tento herec natočil nezávislou romanťárnu Noc v New Yorku. Ta sice žádný humbuk nevyvolala, ale přinejmenším dokázala, že se po řemeslné i dramatické stránce jedná o zručného filmaře. A zřejmě tento fakt bude moci dokazovat i nadále.

TOP 5 minisérií, které Marvel chystá pro Disney+
 

Disney by mělo totiž ještě letos spustit svou streamovací službu Disney+, kam by mělo později dorazit hned několik seriálů od Marvelu. A právě na těch by se mohl Evans podílet. Tato zpráva pochází od jistého Jima Hilla, který ji sdílel na svém Twitteru. Jedná se o blogera s vlastním podcastem, kam si často zve hosty nejvyššího kalibru od hereckých hvězd až po režiséry. Jako takový je ale především za velkou vodou znám jako odborník na Disneyho. Tím pádem pravdivost této zprávy není stoprocentně zaručena, nicméně nejedná se o člověka, který by zveřejňoval poplašné zprávy na internet jen tak bez důvodu, takže mu můžeme věřit.

Konkrétně ve své zprávě zmiňuje, že prezident Marvel Studios, Kevin Feige, nabídl Evansovi režírovat několik epizod z chystaných seriálů. Jaké odpovědi se ovšem dočkal, to nevíme. Budeme ale předpokládat, že s největší pravděpodobností se jednalo o pozitivní odpověď. Nevíme ani, o jakých seriálech byla přesně řeč. V přípravách jsou totiž momentálně čtyři seriály - o Lokim, Lady Sif, Scarlet Witch a Visionovi a nakonec Winter Soldierovi a Falconovi. Reálně se ovšem hýbe kupředu pouze ásgardský bůh Loki. Po tematické stránce ale více padne k Evansovi režie posledního zmíněného seriálu o Winter Soldierovi a Falconovi. Obě postavy jsou totiž s jeho postavou Kapitána Ameriky těsně spjaty, takže tato možnost se nabízí nejvíce. Nicméně, co váš názor?

Zdroj: Comicbook

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu