Marvel a Hulu chystají seriál o Kačeru Howardovi a dalších

Marvel a Hulu chystají seriál o Kačeru Howardovi a dalších | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Řítí se na nás nová salva komiksových seriálů, tentokrát v trochu šílenějším podání.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pořád ještě roníte slzy nad tím, že vám Netflix zrušil rovnou tři oblíbené komiksové seriály - Daredevila, Lukea Cage a Iron Fista? Tak nyní už můžete odložit kapesníky. Marvel sice ani jeden ze zmíněných projektů obnovit neplánuje, společně se streamovací službou Hulu ale oznámil, že momentálně vyvíjí pětici animovaných sérií mířených na dospělé diváky. Populárních a obecně známých postav vlastní vydavatelství opravdu mnoho, po jakých z nich tedy tentokrát sáhlo? Budete se divit. Své vlastní seriály mají dostat Kačer Howard, M.O.D.O.K., Hit-Monkey a Tigra s Dazzler a nakonec i jejich společný tým The Offenders. Ne zrovna oblíbenci jako Spider-Man či Wolverine, že? Troufám si tvrdit, že drtivá většina z vás nejspíš nemá vůbec ponětí, co jsou všechny tyto postavy vlastně zač, v následujících odstavcích se s nimi proto můžete seznámit o něco blíž.

Začneme s „nejznámějším“ z nich, a to bude nejspíš Howard the Duck. Na tohoto podivína už mohl běžný návštěvník kin narazit alespoň ve filmové sérii Strážci Galaxie, kde se Howard ukázal ve dvou krátkých cameích. Na mysl by mohl přijít i jeho otřesný celovečerní film z roku 1986, který se může hrdě řadit na seznam nejhorších komiksových adaptací všech dob. Kačerova potrhlá satirická dobrodružství ale své fanoušky mají. V marvelovském vesmíru je Donald, kačer s lidskou inteligencí, unesen ze své domovské planety a vysazen na Floridě, kde se zamiluje do pozemské ženy Beverly a vede válku se zločincem a géniem Doktorem Bongem. Jeho seriál si jako scenáristy vybral Kevina Smithe, světoznámého milovníka a spisovatele komiksů, a méně známého Davea Ellise.

Dalšího na řadě tu máme M.O.D.O.K.a, postavu, kterou po většinu času najdete v roli záporáka. Je to agent zločinecké organizace AIM, jemuž se jako následek experimentů nadlidsky zvýšil intelekt, ale zároveň neúměrně vyrostla hlava. K pohybu proto potřebuje speciální vznášedlo ozbrojené moderními zbraněmi a technologiemi. K tomuto projektu už se stihl připojit scenárista Patton Oswalt. Toho můžete znát hlavně díky jeho komediální herecké kariéře, objevil se například ve filmu Walter Mitty a jeho tajný život a také namluvil hlavní postavu v animáku Ratatouille.

O dalších postavách čtěte v druhé kapitole.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu