Zkáza Dejvického divadla: Perličky ze zákulisí očima Václava Neužila

Zkáza Dejvického divadla: Perličky ze zákulisí očima Václava Neužila | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Jaký moment natáčení herce dostal do situace, že skoro nebyli schopní točit? Co se děje v dámské šatně a co si hlavní aktéři užívají nejvíce na tom, že hrají sami sebe?

Hlavním pilířem seriálu Zkáza Dejvického divadla je nadsázka. Jak řekl v rozhovoru Václav Neužil, herci si dělají srandu sami ze sebe, a to způsobem, že zveličují své charakterové vady a nešvary. Zprvu měli herci ohledně idey Miroslava Krobota, že budou ztvárňovat sami sebe, pochyby, nakonec si to však začali užívat, a to hlavně ve vztahu k ostatním: "Užíváme si své kolegy, u kterých víme, že ten je takový a ta je taková a tady se to ukáže," nechal se slyšet Neužil.

Nastal během natáčení i moment, kdy se herci tak smáli, že nebyli schopní scénu dlouho natočit: "V jedné etapě toho seriálu hrajeme takové roboty a když jsme se učili s Ivanem Trojanem být těmi roboty a pohybovat se jako oni, to byla strašná sranda. My jsme prostě u těch scén nemohli vůbec fungovat, protože jsme se prostě chovali trošku jako debilové a navíc jsme tak i působili. A ještě jsme mluvili jako počítačové figurky a než si na to člověk zvykne, tak to je sranda," řekl herec.

Mnoho situací v seriálu se odehrává i ve skutečnosti. Například co se týká duchařiny v dámské šatně. Konkrétně se jedná třeba o větu "kámen ti sám nepromluví" z úst Simony Babčákové. Nebo o rachtání klíči Miroslava Krobota, které značí jeho nespokojenost. Jak se vám líbil první díl Zkázy Dejvického divadla?

Zdroj: Český rozhlas

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu