Beverly Hills 90210: Shannen Doherty měla s Lukem Perrym plány na vlastní projekt

Beverly Hills 90210: Shannen Doherty měla s Lukem Perrym plány na vlastní projekt | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Brenda z Beverly Hills popsala, kdy viděla Lukea naposledy. Její slova jsou o to emotivnější, že sama nedávno balancovala na hranici života a smrti.

O víkendu zasáhla Hollywood zdrcující zpráva. Po prodělané mozkové mrtvici zemřel Luke Perry, představitel Dylana ze seriálu Beverly Hills 90210, který ztvárňoval též Freda Andrewse v seriálu Riverdale. Emotivní vyjádření k jeho úmrtí teď dala jeho herečká souputnice, Shannen Doherty, která v Beverly Hills hrála Brendu. S ohledem na její nedávný boj s rakovinou ji nečekaná smrt jejího kamaráda zdrtila. O to emotivnější její slova byla.

"Jsem v šoku. Zlomená. Zdevastovaná ztrátou přítele," reagovala Shannenn na dotaz magazínu People. "Chtěli jsme spolu znovu pracovat a vytvořit pro naše fanoušky něco speciálního a smysluplného. Pracovali jsme společně na nějakých nápadech. Bude mi chybět každý den. Každou minutu. Každou sekundu," řekla herečka. Ta jako jediná spolu s Perrym nepodepsala kontrakt na obnovu Beverly Hills. Měla snad skutečně se svým hereckým kolegou jiné plány?

"Před několika týdny, v únoru, jsme se s Lukem sešli na oběd. Vybral restauraci, kam se může chodit se psy. Vešla jsem dovnitř, on tam byl i se svým psem a usmíval se. Šťastný, jak jen mohl být. Nikdy nezapomenu, jak se na mě díval, smál se a oslovoval mě.. Shan," dodala Dohertyová. 

Shannen má za sebou poměrně těžkou životní etapu. V roce 2015 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu, která se jí posléze rozšířila i do lymfatických uzlin. Přestože je v současné době herečka zdravá, nachází se v nejistém období, kdy čeká, zda se jí zákeřná nemoc nevrátí. Byl to prý právě Luke, který ji po zdrcující diagnóze po letech kontaktoval a byl jí oporou.

Zdroj: People

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu