American Horror Story: Devátá řada má jméno

American Horror Story: Devátá řada má jméno | Fandíme seriálům
Ryan Murphy prozradil to, jaký název ponese následující řada.

Jednou z každoročně neočekávanější informací, které se týkají seriálu American Horror Story, je jméno jednotlivých sérií. To totiž často spustí vlnu různých teorií a zbožných přání.

I v případě chystané deváté řady jich bylo hodně, fandové na internetových diskusích volají po různých tématech a aktuálně zveřejněný název by mohl naznačit, co máme od American Horror Story mohli očekávat.

Jak tedy zní ono jméno? To prozradil spolutvůrce seriálu Ryan Murphy na svém instagramovém účtu a je to... pozor, fanfáry... American Horror Story: 1984.

Zdá se tedy, že se podíváme do osmdesátých let minulého století, pokud tedy 1984 značí rok a ne něco jiného. Co se týče tohoto letopočtu, tak se odehrálo několik zajímavých událostí, ale především jedna vypadá na vhodný materiál pro American Horror Story a to řádění a dopadení (zabití) sériového vraha Christophera Bernarda Wildera, kterému se přezdívalo Beauty Queen Killer, a to z toho důvodu, že znásilňoval a vraždil pohledné ženy (bylo mu prokázáno 8 vražd a 12 znásilnění).

Zní to jako téma, které by mohlo Ryana Murphyho oslovit, takže by nebylo překvapením, pokud by na něj vsadil. Navíc, video, které Murphy zveřejnil, ukazuje pohlednou dívku prchající před vrahem a vizuálně jde o upoutávku, která vysloveně kříčí "osmdesátky".

Pokud tedy máte chuť na retro podívanou, tak tohle by mohlo být to pravé ořechové. Bohužel zatím není známo, kdy se dočkáme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AHS SEASON 9 is called...

Příspěvek sdílený Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu