Jeff Goldblum bude uvádět dokumentární sérii na Disney+

Jeff Goldblum bude uvádět dokumentární sérii na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Svérázný herec nás provede po matičce Zemi.

Disney to se svou novou streamovací službou Disney+ myslí smrtelně vážně a na každoročním Investors Day rozjel prezentaci chystaných projektů, které služba po svém spuštění nabídne. Jeden projekt potěší fanoušky oblíbeného hollywoodského herce Jeffa Goldbluma, který se nejvíc proslavil v hororu Moucha nebo v sérii Jurský Park, kde si střihl postavu svérázného matematika Iana Malcolma. Právě on bude diváky provádět novou dokumentární sérií nazvanou The World According to Jeff Goldblum (Svět podle Jeffa Goldbluma).

Disney říká, že v projektu "Jeff nadzvedne závoj známého světa, aby odhalil úžasné souvislosti, fascinující vědu a spoustu velkých myšlenek." Obecně má herec v dokumentu popisovat fungování nejrůznějších věcí kolem nás, nebo se věnovat nečekaným spojitostem a vědě, která se za zdánlivými každodennostmi ukrývá. V jedné epizodě se zaměří třeba na tenisky, v jiné na zmrzlinu a tak podobně.

I když si můžete Jeffa Goldbluma spojovat spíše s filmovými rolemi, na televizních obrazovkách není nováčkem. V roce 2007 si zahrál detektiva s halucinacemi v krátce trvajícím seriálu Vize zločinu a jinou detektivní roli si střihl v Zákon a pořádek: Zločinné úmysly.

Jste fanoušky dokumentárních sérií nebo vás příliš nelákají? Dejte nám vědět do komentářů. V galerii si pak můžete připomenout Goldblumovy ikonické role.

Zdroje: ScreenRant; The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu