Temná věž: Představitele ústředních rolí doplní posila ze Hry o trůny

Temná věž: Představitele ústředních rolí doplní posila ze Hry o trůny | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Oblíbený žoldák vymění meč za revolver a podívá se do seriálové verze Temné věže, kultovního cyklu Stephena Kinga.

Amazon připravuje seriál na motivy knižní fantasy série Temná věž z pera Stephena KingaMirror odhalil dalšího člena obsazení, kterým je britský herec Jerome Flynn. Ten se proslavil především rolí žoldáka Bronna ve Hře o trůny. Detaily Flynnovy role jsou zatím neznámé, ví se zatím jen to, že se má ztvárnit kovboje. "Vždy jsem říkal, že bych si chtěl zahrát kovboje. Nyní se ta příležitost naskytla a já jsem z toho nadšený," vyjádřil se herec pro Mirror.

Příběh o cestě pistolníka Rolanda Deschaina za nalezením Temné věže se dočkal svého prvního filmového zpracování v roce 2017, tehdy se ale jednalo o naprostý propadák. Film selhal u kritiků i diváků a všechny plány na pokračování byly smeteny ze stolu. Tehdy se chystal i doprovodný seriál, který by se zaměřil na mládí filmových hrdinů. Seriál nakonec vznikne, ale s filmem nebude nijak propojený. Pilot se připravuje pro Amazon a vzejde z produkce společnosti Media Rights Capital, která má na kontě například House of Cards, ale i již zmíněný filmový propadák.

Výkonným producentem je Glen Mazzara a na rozdíl od filmu máme čekat mnohem temnější a dospělejší pojetí, které více odpovídá předloze. Role Rolanda Deschaina se ujme Sam Strike a finský herec Jasper Pääkkönen se má objevit v roli Muže v černém. Idris Elba se vrátit nemá. O příběhu se ví jen to, že by se mělo jednat to Rolandův origin. Zatím neznáme ani datum premiéry, protože projekt se nachází teprve ve fázi příprav pilotu, takže Amazon ho klidně může odmítnout. 

Zdroje: MirrorDeadline; TVGuide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu