Ghost Rider dostane vlastní seriál a nebude sám

Ghost Rider dostane vlastní seriál a nebude sám | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Marvel expanduje na Hulu novými dvěma hranými seriály

S nedávnou koupí Foxu studio Disney, které vlastní i Marvel Studios, získalo i většinový podíl ve službě Hulu, kterou nyní naplno může a bude využívat pro svůj kontent, třeba právě pro komiksové seriály. A netrvalo to dlouho, a máme tu po Runaways další oficiálně oznámený hraný seriál ve spolupráci těchto dvou subjektů, a není to rozhodně žádná tuctovka. Oznámen byl totiž hraný seriál s Ghost Riderem!

Fanoušci jistě znají dva ne úplně úspěšné filmy s Nicolasem Cagem. V seriálovém pojetí se Ghost Rider objevil před třemi lety v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. v podání Gabriela Luny. A právě s Robbiem Reyesem se počítá i do nového seriálu (Cage hrál ve filmech postavu Johnyho Blaze). Jako producentka a showrunnerka bude sloužit Ingrid Escajeda, která má za sebou např. seriály APB a Sneaky Pete, spolu s ní pak produkují Paul Zbyszewski (Agents of S.H.I.E.L.D., Lost) a šéf televizního Marvelu Jeph Loeb. Postavu by znovu měl ztávrnit právě Luna, nicméně to vypadá, že půjde o novou verzi, která nebude nijak spojená s Agenty S.H.I.E.L.D.u.

Kromě Ghost Ridera byl oznámen i další seriál s názvem Helstorm. Ten bude sledovat dva sourozence, jejichž otec je sériový vrah, a oni dva se snaží svět zbavit těch nejhorších hrůz pomocí svých speciálních dovedností. Zde budou jako producenti sloužit zmínění Jeph Loeb a Paul Zbyszewski, který bude i showrunnerem. Oba seriály by pak měly být vážněji pojaté, podobně jako byly i ty na Netflixu.

Vzhledem k okolnostem to vypadá, že by seriály měly existovat ve vzájemné shodě, ve stejném světě jako tomu je v komiksech, a už nyní je snad v plánu crossover. Dokonce se mluví o tom, že by si postavy mohly odbýt svůj debut v seriálu Runaways, který na službě Hulu ve spolupráci s Marvelem běží už dvě sezóny.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu