Agenti S.H.I.E.L.D.: Clark Gregg je rád, že bude mít šestá řada méně dílů

Agenti S.H.I.E.L.D.: Clark Gregg je rád, že bude mít šestá řada méně dílů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Podle herce je to dobrý krok.

Komiksový seriál Agenti S.H.I.E.L.D. měl velký potenciál, ale první řada byla trošku rozpačitá a tak sledovanost rychle klesla. A přestože se kvalita seriálu výrazně zlepšila, už se mu nepodařilo přilákat zpět tolik diváků, kolik by si zasloužil. 

Naštěstí jsou ale recenze velmi pozitivní a fanouškovská základna natolik oddaná, aby ABC dalo Agentům šanci pro šestou (a dokonce i sedmou, která byla schválena s předstihem) řadu. Nicméně, na rozdíl od předchozích pěti sérií, šestá odstartovala těsně před létem a to 10. května a bude mít jen (stejně jako sedmá) 13 epizod. Ovšem, podle představitele Phila Coulsona Clarka Gregga je to dobrá věc:

"Víte, začali jsme s tímto seriálem před šesti nebo šesti a půl lety ve velmi odlišném televizním světě a s 22 epizodami a podobným způsobem jsme natočili pět řad, a přesto náš seriál působil víc žánrově. Mám dojem, že model 13 epizod je to, kam jsme vždy patřili. Svět kolem nás se výrazně mění, pokud je řeč o kabelových stanicích a streamování a také filmovém pojetím, které je možné vidět ve Hře o trůny. Opravdu na mě zapůsobil víkend, kdy měla premiéru Endgame, což byl také víkend, kdy se lidé museli vypořádat se zlomovými epizodami seriálu Hra o trůny, který je také téměř desetiletým dobroružstvím. To je způsob, kterým je v dnešní době prezentrován příběh. A působí to správně."

Šestá řada teprve začala, takže těžko říct, zda jí zkrácení prospěje, ale je pravda, že problémem mnoha seriálů na klasických televizích je množství takzvaných výplňových epizod. Na druhou stranu i některé seriály, které mají méně dílů se potýkají s podobným probléme. Ale s ohledem na to, jak jsou Agenti v posledních letech povedení, to snad nehrozí.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

?? | 16.05.2019 12:53
nezacina to zle, ak by bol napr Mysterio z inej reality a rovnako aj Sarge a jeho tym.. dufam ze by tam dali aj Hydru z inej reality :D Hive by sa mohol vratit :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu