Power Pack: Údajně se začalo pracovat na projektu o marvelovské omladině

Power Pack: Údajně se začalo pracovat na projektu o marvelovské omladině | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
S Power Packem to vypadá nadějně.

Už delší dobu se proslýchá, že Marvel chce natočit film s komiksovým týmem Power Pack, který je poskládán z dětských postav, které operují bez dohledu dospělých.

V roce 2017 se mluvilo o tom, že vznikne celovečerní film, který zamíří do kin. Ale od té doby jsme se nedočkali příliš nových informací. 

Ale to se nyní změnilo, objevily se zprávy, že se projekt Power Pack dostal do fáze aktivního vývoje. Nicméně, se spekuluje o tom, že nezamíří do kin, ale bude k vidění na Disney+ a to v podobě seriálu.

A nakonec by to nebylo velkým překvapením, streamovací služba Disney+ startuje v listopadu a bude chtít diváky oslovit bohatou nabídkou zajímavých titulů a rodinná komiksová podívaná zní jako něco, co by mohlo právě na Disney+ zafungovat.

Kromě toho je to výhodné i ekonomicky. Pokud by zamířil do kin komiksový film o dětech, který by jistě stál hromadu peněz, mohl by to být pro Marvel risk, protože to pro něj není úplně prozkoumané území. V případě seriálu budou náklady sice také nemalé, ale určitě nižší.

Nicméně, zatím nebylo ze strany Marvelu nebo Disneyho potvrzeno, zda skutečně hodlá zvolit spíše seriálovou podobu, takže si budeme muset počkat na odhalení toho, v jaké formě vlastně Power Pack uvidíme. Důležité je ale to, že už se konečně rozjely přípravy.

Zdroj: MCU Cosmic

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu