Runaways: Ve třetí řadě bude hrdinům zatápět Elizabeth Hurley

Runaways: Ve třetí řadě bude hrdinům zatápět Elizabeth Hurley | Fandíme seriálům
Ztvární legendární kouzelnici.

Streamovací služba Hulu ví, že komiksové seriály frčí a tak nabídla seriál Runaways na motivy marvelovského komiksu o dětech, které zjistí, že jsou jejich rodiče superzločinci. 

Seriál se zatím dočkal dvou řad a obě se velmi povedly. Není tak divu, že bude třetí a najevo vyšla zajímavá informace, objeví se v ní záporačka Morgana Le Fay

Asi netřeba připomínat, že jde o klasickou literární postavu, která byla studentkou a později ústřední protivnicí legendárního mága Merlina.

Trochu upravená verze Morgany působí také v komiksovém světě od Marvelu a ve třetí řadě Runaways se dočká hrané premiéry. 

Navíc se už ví, kdo ji ztvární, bude to bývalá modelka, která se vcelku úspěšněv věnuje herectví. Je řeč o britské krásce Elizabeth Hurley.

Marvelovský šéf televizní tvorby Jeph Loeb je z toho očividně nadšen a dodal:

"Elizabeth Hurley se přidává k Marvel Universe a nemohli bychom být více nadšení, že ztvární jednu z nejkouzelnějších marvelovských postav." 

Runaways to nebudou mít snadné (pokud se tedy Morgana postaví proti nim, není jasné, jakou roli v ději bude mít), protože Morgana je považována za jednu z nejmocnějších, ne-li nejmocnější marvelovskou kouzelnici, takže pokud bude chtít, bez problémů superhrdinským teenagerům zatopí. 

Ale kdoví, třeba se přidá na jejich stranu v boji proti jejich rodičům. To se dozvíme ve třetí řadě, jejíž premiéra ale zatím nebyla oznámena.

Mimochodem, pro Elizabeth to nebude první spolupráce s Joshem Schwartzem a Stephanie Savage, kteří působí u Runaways jako showrunneři. V minulosti si Elizabeth zahrála v jejich seriálu Gossip Girl.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu