Star Wars: Šéf Disneyho slibuje další hraný seriál

Star Wars: Šéf Disneyho slibuje další hraný seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
V budoucnu uvidíme Star Wars v televizi mnohem víc, než kdy dříve.

Star Wars si většina z nás spojuje hlavně jako filmové univerzum, v poslední době ale značka čím dál víc expanduje i na menší obrazovky. Lucasfilm to ze začátku zkoušel hlavně s animáky. Už od roku 2008 vychází oblíbené Clone Wars, které letos dostanou novou řadu, nezapomínejme pak ani na Star Wars: Rebels a Resistance. Teď se ale Disney, kterému značka patří, rozhodl vejít na novou půdu a začít vytvářet i hrané seriály, které budou reprezentovat streamovací službu Disney+. První vlaštovkou bude už letos v listopadu The Mandalorian Jona Favreaua s Pedrem Pascalem v hlavní roli. Příští rok bychom se pak měli dočkat seriálu o Cassianu Andarovi z Rogue One. Rozhodně to však není všechno.

V nejbližší době bychom totiž měli dostat ještě minimálně jeden hraný seriálu z předaleké galaxie. Potvrdil to sám šéf Disneyho, Bob Iger. Uvedl, že momentálně jsou sice v produkci jen dva již zmíněné seriály, pro ten třetí je ale podle něj určitě prostor. Po devátém dílu The Rise of Skywalker si totiž dávají tvůrci od filmů tříletou pauzu. Na další celovečerák si budeme muset počkat až do roku 2022, kdy se očekává, že vyjde první část nové filmové trilogie od tvůrců Hry o trůny. Disney ale samozřejmě nemůže nechat značku tak dlouho chladnou a čas se rozhodlo vyplnit právě seriály.

Zatím nicméně nikdo pořádně neví, o čem by mohl být třetí seriál. V poslední době se vyrojily četné spekulace, že by měl Lucasfilm pracovat na seriálu, pojednávajícím o Obi-Wanu Kenobim. Ten měl původně dostat přímo svůj vlastní film, po finančním neúspěchu sólovky Hana Sola se však studio rozhodlo dát projekt k ledu. To ale nic nemění na tom, že je Obi-Wan jedna z nejoblíbenějších postav v celém univerzu. Seriál na Disney+ by tedy dával určitý smysl. Nic z toho však není potvrzené. Vesmír Star Wars je obrovský, stejně tak jako množství příběhů, které by mohl Lucasfilm zpracovat. Dost možná tedy ve výsledku dostaneme něco úplně jiného. Každopádně nezbývá než čekat. O čem byste ale seriál chtěli vy?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Levascue | 16.06.2019 09:21
Marek - neúspěch Sola neměl nic společného se světelnými meči a Jedii, ale bylo to zapříčeněno epizodou 8(neúspěch u diváků) od Johnsona a špatným výběrem termínu v kinech(pár měsíců po Ep.8), jinak to byl povedený film...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu