Lovci přízraků: Oblíbená reality show se dočká vzkříšení

Lovci přízraků: Oblíbená reality show se dočká vzkříšení | Fandíme seriálům
Nová verze nabídne několik změn, ale vrátí se jedna z hvězd.

Americká reality show Lovci přízraků/Ghost Hunters, jejíž premisou bylo zkoumání míst, kde se údajně měly odehrávat paranormální jevy, slavila velké úspěchy. Ostatně, dočkala se hned 11 řad, které běžely v letech 2004 až 2016 a to na stanici Syfy (původně Scifi Channel).

Trvalo to nějaké tři roky a bylo rozhodnuto o tom, že bude seriál vzkříšen. A vrátí se také Grant Wilson, což byl jeden ze dvou ústředních členů původního týmu vyšetřovatelů (dalším byl Jason Hawes). 

Nicméně tentokrát seriál nepoběží na Syfy, ale na A&E a začne poměrně brzy, první díl bude k vidění už 21. srpna s tím, že zatím bylo schváleno dvacet epizod.

Ke Grantovi se nově přidá Daryl Marston, což je stavitel a především expert na střelné zbraně, a další členkou ústředního týmu bude parapsycholožka a hypnoterapeutka Kristen Luman. Kromě nich diváci uvidí také historika se specializací na paranormální jevy Mustafu Gatollariho, bývalého mariňáka Briana Murraye, paranormálního technika Brandona Davise nebo lovkyni duchů Richel Stratton.

Tvůrci slibují, že budou využívat nejmodernější technologie, které jim pomohou odhalit, zda se na vybraných místech opravdu dějí věci, které jsou nadpřirozené nebo jde o něco, co bez mrknutí oka vysvětlí současná věda.

Zveřejněna byla mimochodem i krátká upoutávka.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu