Liam Hemsworth si zahraje v seriálu od tvůrce Týmu Škorpion

Liam Hemsworth si zahraje v seriálu od tvůrce Týmu Škorpion | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nabídne ho služba Quibi.

Už jste slyšeli o aplikaci Quibi? Ne? To se ale možná brzy změní. Chystáná aplikace zaměřená na poskytování videoobsahu se očividně hodlá stát velkým hráčem ve velmi konkurenční branži, k čemuž by mohl pomoci i zatím nepojmenovaný akční seriál, jehož tvůrcem je Nick Santora (Tým Škorpion).

Nepřekvapivě půjde o špionážní projekt, který bude velmi zajímavě obsazen. Aktuálně bylo oznámeno, že v seriálu uvidíme Liama Hemswortha, což je rozhodně zvučné jméno. 

Liam ztvární smrtelně nemocného muže jménem Dodge Maynard , který se rozhodně zúčastnit hry na život a na smrt, aby pomohl své těhotné ženě. Nicméně si velmi rychle uvědomí, že místo toho, aby byl lovcem, je z něj kořist. 

Zatímco Santora se postará o produkci a scenář, Phil Abraham (Orange is the New Black) zajistí režii (a pomůže s produkcí). 

Pokud jde o seriál, tak není jasné, kdy se objeví, nicméně služba Quibi by měla být spuštěna v dubnu příštího roku s tím, že bude obsahovat videa dlouhá deset a méně minut. Je tedy jasné, že chystaná série nebude mít klasickou stopáž.

Ovšem, to, že jednotlivé epizody budou krátké nemusí automaticky znamenat, že budou špatné. I za deset minut se toho dá odvyprávět docela dost. 

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu