Gremlins: Vzniká animovaný prequel

Gremlins: Vzniká animovaný prequel | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Chlupaté potvůrky dostanou novou podobu.

Svět filmové a seriálové zábavy dostupné přes internet se rozrůstá každým dalším dnem a všechna velká hollywoodská studia se snaží co nejrychleji dostat do hry. Někdy koncem tohoto roku plánuje Disney vstoupit na trh se svou novou streamingovou platformou Disney+, podobnou službu ale už delší dobu plánují i u Warner Bros. Ta zatím nemá žádné oficiální jméno, ani datum spuštění, už teď si ale studio dává práci s vývojem exklusivního materiálu, kterým hodlá nalákat odběratele. A ti samozřejmě slyší hlavně na zaběhnuté a známé značky. Jedním z projektů, které streaming u Warneru odstartují, se tedy nově stali Gremlins: Secrets of the Mogwai, animovaný prequel ke klasickému komediálnímu hororu Gremlins z roku 1984.

Mogwai je název roztomilé chlupaté potvůrky z původního filmu. Na první pohled se může zdát roztomilá a taky i zůstane, pokud bude její majitel bezpodmínečně dodržovat tři důležitá pravidla: Nevystavovat ji přímému slunečnímu svitu, který je pro ni smrtelný, nenechat ji přijít do kontaktu s vodou a nikdy ji nekrmit po půlnoci. Jestliže se mogwai byť jen dotkne vody, okamžitě se množí a po půlnočním krmení se uzavírá do kokonu a zmutuje do podoby vražedné šupinaté bestie - Gremlina.

Původní film se scénářem od slavného režiséra Chrise Columbuse a producenta Stevena Spielberga byl ve svých letech kasovním trhákem a dočkal se i pokračování (jedno se dokonce připravuje i dnes). Animovaná série sestávající se z deseti půlhodinových epizod se ale bude odehrávat před událostmi jedničky. Zavede nás do Shanghaie ve 20. letech minulého století a bude se soustředit na mladou verzi postavy z filmů jménem Sam Wing. Ten se se svým chlupatým mogwaím přítelem Gizmem má vydat na cestu napříč Čínou a narazit na mnohé postavy a tvory z tamějšího folklóru. Seriál napíše Tze Chun, který už dříve psal například pro seriál Gotham.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Gremlins

07.06.1984 | USA
Komedie, Fantasy, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu