Lisey’s Story: J.J. Abrams a Stephen King připravují seriál

Lisey’s Story: J.J. Abrams a Stephen King připravují seriál | Fandíme seriálům
Nově si ke dvěma ikonám zábavního průmyslu přičtěte ještě Julianne More do hlavní role.

Těžko byste v současné době našli autora, jehož každá knižní novinka je v podstatě zárukou úspěchu a je pouze otázkou času, než po ní skočí nějaké velké studio. Stephen King je na světě jenom jeden. Důkazem budiž velmi dlouhý seznam jeho děl, která se dočkala převedení na plátno či obrazovku. Ne vždy  dostala jeho knížka takové zpracování jaké si zasloužila. V tomhle případě se tak King rozhodl převzít otěže sám a místo pouhé produkce vstoupí do tvůrčího procesu i jako autor scénáře, který napíše pro všech osm episod chystaného seriálu Lisey’s Story.

A tím rozhodně výčet dobrých zpráv nekončí. Slavný autor totiž spojí síly s J.J. Abramsem a jeho produkční společností Bad Robot. Dvojice spolupracovala už na historickém výletu do minulosti v 11.22.63 a na hororovém seriálu Castle Rock. Třešničkou na dortu u nového projektu je pak obsazení Julianne Moore do hlavní role.

Příběh se točí kolem ženy, které před dvěma lety nečekaně zemřel manžel. Nyní dva roky po tragické události cítí Lisey po pětadvacetiletém manželství velkou prázdnotu. Tu “vyplní” série nadpřirozených událostí, které ji vezmou do světa, ve kterém se dozví pravdu o osobním a profesionálním životě svého manžela. O událostech, na které se raději rozhodla zapomenout ... O tom, kdy se dočkáme premiéry na nové streamovací službě Apple TV+ zatím zdroje mlčí. Přesto je složité brzdit nadšení, které připravovaný projekt budí. Snad se jej dočkáme už v průběhu příštího roku.

Titulní foto je ilustrační.

Zdroj: Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu