Hellboy: Diskutuje se o seriálové verzi, prohlásil tvůrce předlohy

Hellboy: Diskutuje se o seriálové verzi, prohlásil tvůrce předlohy | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit dalších 10 obrázků
Mike Mignola by souhlasil s televizní podobou.

První dva filmy Hellboy byly sice zábavné, ale dvojka nebyla natolik výdělečná, aby vzniklo další plánované pokračování. Nakonec bylo rozhodnuto, že místo něj dostane šanci reboot nazvaný jednoduše Hellboy. A ten vypadal zajímavě. Tvůrci přislíbili drsnější a hororovější podívanou, což také splnili, ale krom toho film prakticky vůbec nefungoval. 

O tom svědčí jak hodnocení recenzentů i diváků, tak neuspokojivé tržby ve výši necelých 41 milionů dolarů (rozpočet byl 50 milionů). Je tak více méně jasné, že další díly nebudou. 

Možná však neúspěch filmu ukázal tvůrcům, že kina nejsou správnou cestou a nebylo by od věci zkusit to jinak, například v seriálové podobě. Proti by nebyl ani tvůrce postavy Hellboye Mike Mignola, který se domnívá, že by to mohlo fungovat:

"Myslím si, že ano. Jedná se o tom, aktuálně o tom diskutujeme a já bych byl očividně pro. V tuhle chvíli je tu 25 let skvělého materiálu s Hellboyem a my jsme se zatím stěží dostali pod povrch, pokud je řeč o filmech. A také si myslím, že jsem položil základy pro velký svět a stále to dělám s novými příběhy zasazenými do universa Hellboye. Líbila by se mi platforma pro všechen tento materiál. Nevím..., tahle rozhodnutí díkybohu nejsou nikdy na mně a nikdy sám tyhle věci neprosazuji. Čekám na někoho, kdo přijde a řekne, 'Chceme udělat to a to,' ale rozhodně bych o tuhle konverzaci stál."

Hellboy je bezesporu zajímavá látka, která by si další adaptaci zasloužila a s ohledem na tom, jak populární jsou streamovací služby, které často sázejí i na drsnější komiksové seriály, by nebylo překvapením, pokud by Hellboy dostal další šanci. Zatím nejsou žádné konkrétní plány, ale jak Mike naznačil, jedná se o tom.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu