Carnival Row: Nový trailer blíže představuje příběh v ulicích Prahy

Carnival Row: Nový trailer blíže představuje příběh v ulicích Prahy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Fantasy detektivka točená v Praze už se blíží.

Amazon Prime se podobně jako ostatní streamigové služby snaží rozšířit svou nabídku o co možná nejvíce atraktivních projektů, aby s rostoucí konkurencí zůstala relevantní. Nejvíce peněz momentálně nalévá do svého prequelu k Pánovi prstenů a doufá, že známá značka diváky přitáhne. Koncem srpna ale zkusí štěstí i s novým, neotřelým projektem, a to viktoriánským fantasy seriálem Carnival Row.

V tuto detektivku, zasazenou do světa plného fantaskních stvoření jako víly nebo kentauři, má společnost evidentně důvěru. Na letošním Comic Conu jí totiž věnovala poměrně dost prostoru a vypustila hned dva trailery, které se oba soustředily na jednu z dvojce hlavních postav ztvárněných Orlandem Bloomem a Carou Delevingne a blíže nám je představily. Nyní se na internetu objevila další upoutávka, ta pro změnu ukazuje hlavně samotný příběh.

Carnival Row: Orlando Bloom a Cara Delevingne v prvním "českém" traileru
 

Děj seriálu se odehrává v ulicích Carnival Row, lidského města plného imigrantů z jiných fantazijních zemí, kteří žijí víceméně pod diktaturou člověčí společnosti a zachází se s nimi jako s nejnižšími z nejnižších. Jejich už tak nelehké soužití ale znenadání naruší série brutálních vražd, které vyšetřuje Bloomova postava Rycroft Philostrat, neboli Philo. Ten má uprostřed celého chaosu navíc utajený románek s vílou Vignette Stonemoss, již si střihla Delevingne. Ukázky z Comic Conu nám blíže ukázaly, jak se oba hlavní hráči dostali do středu dění a seznámili se, centrem seriálu ale nejspíš bude samotné pátrání po neznámém vrahovi a jeho motivech. Nutno poznamenat, že seriál se zatím prezentuje opravdu famózně a po vizuální stránce si vytvořil vlastní unikátní svět, do kterého se 30. srpna velmi rádi podíváme. Působí na vás Carnival Row stejně? Nebo podle vás trailerům stále něco schází?

Orlando Bloom (Piráti z Karibiku) a Cara Delevingne (Suicide Squad) hrají hlavní role v Carnival Row, seriálu zasazeném do viktoriánského fantasy světa plného uprchlých mytologických tvorů, jejichž exotické domovy obsadilo impérium lidí. Tato rostoucí populace má problém s lidmi koexistovat – mají zapovězeno žít, milovat i létat svobodně. Ale i v temnotě žije naděje, neboť mezi lidským detektivem Rycroftem Philostratem (Bloom) a vílou na útěku jménem Vignette Stonemoss (Delevingne) začíná nebezpečná aféra navzdory zvyšující se netoleranci společnosti. Vignette ukrývá tajemství, které ohrožuje Philostrateův svět přímo uprostřed jeho nejdůležitějšího případu: sérii morbidních vražd hrozící zničit nestálý mír v Row.

Zdroj: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu