Teorie velkého třesku: Šéf CBS není spokojen s počtem nominací na Emmy

Teorie velkého třesku: Šéf CBS není spokojen s počtem nominací na Emmy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kelly Kahl očekával více pozornosti od členů akademie.

Není sporu o tom, že sitcom Teorie velkého třesku, který se tento rok rozloučil dvanáctou řadou, patří k nejúspěšnějším komediálním projektům vůbec. A pozornost ze strany diváků je samozřejmě pro tvůrce komerčního seriálu nejdůležitější. Ale radost jim dělají i ocenění a v tomto ohledu není domovská stanice Teorie velkého třesku CBS úplně spokojena. Konkrétně její prezident Kelly Kahl si myslí, že seriálu se během letošních nominací na ceny Emmy nedostalo tolik pozornosti, kolik by si zasloužil. Za dvanáct let byl projekt nominován 46x a zvítězil 7x, ale letos má jen tři nominace:

"Myslím si, že Teorie velkého třesku je jednou z nejlepších komedií v televizní historii a klidně bych ji postavil proti jakémukolik jinému seriálu, ať už nominovanému na Emmy nebo ne. Přeji si, aby se [Teorii velkého třesku] dostalo více respektu od akademie? Bezesporu ano."

Jak bylo řečeno, seriál má tři nominace (všechny  jsou za poslední epizodu The Stockholm Syndrome), ale žádná není pro některého z herců. Šanci na cenu má režisér Mark Cendrowski a další dvě nominace se týkají střihu a práce s kamerou.

Je tak pochopitelné, že se je šéf CBS zklamán z toho, že tentokrát se seriál nedočkal nominací ve výraznějších kategoriích, když jde o rozlučkovou sérii.

Ale útěchou pro tvůrce je jistě to, že sledovanost závěrečné epizody byla skvělá (18,52 milionů diváků) a hodnocení vesrkze také.

Zdroj: TV Guide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu