Truth Seekers: Komedie Simona Pegga a Nicka Frosta našla domov

Truth Seekers: Komedie Simona Pegga a Nicka Frosta našla domov | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Vyhlášené komediální duo už se brzy vrátí na obrazovky.

Dvojice britských herců Simon Pegg a Nick Frost patří ve světě filmové komedie mezi absolutní elitu a i když se pravděpodobně nejvíce proslavili „Cornettovou trilogií“ pod režijním dozorem Edgara Wrighta, natočila společně i celou řadu dalších projektů. V roce 2011 se kupříkladu pokoušeli dostat domů uprchlého mimozemšťana ve filmu Paul, nebo se pod těžkou vrstvou počítačového make-upu promenádovali jako detektivové v Tintinových dobrodružstvích. I přes jejich skvělou dynamiku a očividné kamarádství i mimo kamery se ale už dlouho na žádném filmu kolektivně nepodíleli, teď ale po několika letech vymění velká plátna za televizní obrazovky a objeví se v chystaném seriálu Truth Seekers. Pracují na něm už delší dobu, nyní ale konečně našli domov u Amazonu.

Truth Seekers: Nadpřirozeno, záhady, strašení "a tak"
 

Osmidílný komediální horor se bude soustředit na dvojku amatérských výzkumníků paranormálních jevů, která cestuje po Británii, provádí vyšetřování na údajně posedlých a strašidelných místech jako jsou opuštěné bunkry nebo nemocnice a všechny své nálezy následně sdílí na internet. Navzdory tomu, že pánové k výpravám používají pouze doma slepené nástroje, narážejí na nadpřirozeno stále častěji a častěji a postupně začínají odkrývat tajemství, jež by mohla být hrozbou pro celou lidskou rasu.

Frost si zahraje duchaře jménem Gus, Pegg na sebe vezme roli jeho kolegy Davea. Oba pánové navíc seriál i píší a vymýšlejí, o jejich klasické vtípky a satiru by tedy neměla být nouze. Když už se teď konečně ví, kde se budou Truth Seekers vysílat, může začít také natáčení, které je zatím plánováno na září. Kdy ovšem seriál uvidíme, to zatím jasné není. Po svém aktuálním úspěchu s Dobrými znameními Amazon nově uzavřenou dohodu okomentoval: „Jsme nadšení, že budeme pracovat se Simonem, Nickem i celým jejich týmem na další parádní původní sérii Amazonu od primárně britských tvůrců.“

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu