Treadstone: Seriál navazující na Jasona Bournea v prvním traileru

Treadstone: Seriál navazující na Jasona Bournea v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nová série od tvůrce Hrdinů Tima Kringa nabízí ochutnávku plnou akce.

Universum Jasona Bornea je zatím složeno z pěti filmů, ale brzy se dočkáme také seriálového přírůstku, který ponese název Treadstone podle jména programu, během kterého byli "vytvářeni" elitní agenti včetně Jasona Bournea. 

Seriál se zaměří nejen na počátky tohoto programu, ale také bude sledovat hned tři agenty, kteří byli "aktivováni" ve stejnou dobu, aniž by bylo jasné, kdo za tím stojí. 

Tvůrcem seriálu, který dostal rovnou celou desetidílnou řadu, je Tim Kring. To je seriálový mazák, stojí například za sérií Hrdinové

Je tak trochu překvapivé, že v prvních vteřinách upoutávka vypadá poněkud lacině, chtělo by se říct až amatérsky. Naštěstí se situace rychle zlepší, především, pokud je řeč o akci, která po vzoru filmů ze série Bourne vypadá poměrně drsně a surově. Ovšem, nebylo by od věci, pokud se střihač trochu uklidnil, protože některé momenty jsou docela nepřehledné. 

Pokud jde o obsazení, tak je upoutávka poměrně krátká a těžko z ní soudit nakolik charismatické bude, nicméně například Brian J. Smith (Doug McKenna) je prověřený seriálový herec (Stargate Universe, Sense8), v jeho případě tedy nejsou obavy na místě. Zkušená je i Michelle Forbes (24 hodin, Pravá krev), která v seriálu ztvární Ellen Becker.

Ani ostatní členové mezinárodního hereckého ansámblu nejsou nováčky, většina z nich už má na kontě slušné množství filmů a seriálů, takže herecké výkony by snad neměly být problém.

Zatím nás tedy znervózňuje spíše to, že někdy působí seriál trochu levně, ale jinak to vypadá na slušnou akční jednohubku, která prohloubí Bourneovu mytologii a to se také počítá.

Premiéra je naplánována na říjen, přesný den zatím znám není.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

DanielFF | 12.08.2019 10:53
Začínám mít trochu podezření, že s tou filmovou sérií to asi nakonec propojeno nebude a půjde si to spíš svojí vlastní cestou. V té filmové sérii už totiž Treadstone skončil v roce 2002, kdežto tady to minimálně z traileru a z těch fotek působí tak, že všichni používají modernější technologie, které v tom roce ještě nebyly. Uvidíme no, každopádně i tak tomu dám šanci, potenciál to určitě má.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu