High School Musical: The Musical: The Series - Trailer představuje novou podobu pěveckého hitu

High School Musical: The Musical: The Series - Trailer představuje novou podobu pěveckého hitu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Upoutávka na oživení mládeži milované značky je sice plná tance a zpěvu, ale svým stylem překvapí.

První film Muzikál ze střední z roku 2006 odstartoval obrovskou mánii, jejímž výsledkem byla nejen dvě právoplatná pokračování (kdy to druhé bylo k vidění i v kinech), ale také spin-off Sharpay's Fabulous Adventure, divadelní adaptace, videohry a také mezinárodní verze filmů.

A protože má značka stále velmi zvučné jméno a dá se označit za kultovní, nebylo ničím překvapivým, když byl oznámen vznik seriálového spin-offu (byť to asi není úplně přesný termín) jménem High School Musical: The Musical: The Series pro streamovací službu Disney+

Na aktuální akci D23 expo, která prezentuje projekty vznikající pod hlavičkou Disneyho, pak byla nabídnuta upoutávka a ta dává jasně vědět, že se nechystá klasická romantická podívaná, ale tvůrci vsadili na populární "mockumentární" styl, což znamená, že seriálu bude ukazovat fiktivní události, které ale budou prezentovány jako dokument. 

Jinak řečeno, budeme sledovat partičku studentů střední školy, kteří pracují na muzikálu inspirovaném Muzikálem ze střední s tím, že ví, že je sleduje kamera, do které ostatně velmi často promlouvají. 

Je to možná trochu riskantní přístup, pokud jde o zaryté fandy původních Muzikálů ze střední, ale rozhodně to má své kouzlo. Je to dospělejší a odvážnější, než jsme čekali a především to není tak "přeslazené" jako původní filmy. Tak trochu to působí jako variace na první řady Glee (což rozhodně není špatná věc).

Nechybí tu nadhled a humor, svérázné postavy, ale samozřejmě nebudeme ochuzeni ani o spoustu pěveckých/tanečních vystoupení. Ostatně, i na samotné D23 během prezentace seriálu došlo na muzikálové číslo, aby náhodou diváci nezapomněli, o co v seriálu půjde. Vystoupení si můžete prohlédnout v přiloženém videu. 

Seriál odstartuje hned po spuštění služby Disney+ v USA, tedy 12. listopadu tohoto roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomosaurus | 26.08.2019 12:35
No neviem príliš vela bielych mužov.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu