Miss America: Další Marvel série se má zaměřit na prominentní hrdinku z Latinské Ameriky

Miss America: Další Marvel série se má zaměřit na prominentní hrdinku z Latinské Ameriky | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit dalších 13 obrázků
Možná půjde o přípravu na týmovku Ultimates.

V minulosti se Marvel nechyl slyšet, že hodlá nabídnout více rozmanité postavy. A přestože se to některým divákům nelíbí, tak faktem je, že jak Black Panther, tak Captain Marvel uspěly a to rozhodně ne málo. 

Marvel tak hodlá pokračovat v plnění svého slibu a chystá další slušnou řádku projektů s ženskými postavami, dočkáme se také homosexuálních hrdinů a samozřejmě postav různých etnik. A to neplatí pouze pro filmový, ale také seriálový svět. V přípravné fázi se tak údajně nachází nový seriál pro Disney+, jehož hlavní hrdinkou bude Miss America.

Její civilní jméno zní America Chavez, poprvé se objevila v komiksu Vengeance v roce 2011 a jejími tvůrci jsou Joe Casey a Nick Dragotta. Ti jí nadělili schopnosti jako je létání, nadlidská síla či odolnost. Kromě toho dokáže hrdinka jediným úderem rozložit protivníka doslova na malé částečky a kopnutím umí "prorazit" díru do reality, čímž otevře bránu do jiných dimenzí a světů.

Jak už to tak u komiksových hrdinů bývá, Miss America si prošla různými týmy, včetně Ultimates, Avengers nebo ženskou "odnoží" Avengers nazvanou A-Force. America pochází ze světa známého jako Utopian Parallel, kde ji vychovávaly dvě matky, které se v době, kdy byla dívka malá, obětovaly, aby zachránily jejich svět. 

Zajímavostí je, že Miss America je první LGBTQ (lesbická-gay-bisexuální-transsexuální-queer komunita) latinskoamerickou postavou v marvelovských komiksech, která se dočkala vlastní komiksové série. Spekuluje se o tom, že právě seriál Miss Marvel je dalším krokem k tomu, aby byl v marvelovském filmovém universu představen tým Ultimates (komiksová série inspirovaná Star Trekem - seznamte se)

V něm kromě Miss America působily také Monica Rambeau/Spectrum, která se představí v seriálu WandaVision (její dětská verze byla k vidění ve filmu Captain Marvel), Black Panther, Captain Marvel a nebo Blue Marvel. Ten by se mohl poprvé objevit také už v seriálu WandaVision: Tam se ukáže postava známá jako Adam a někteří fanoušci spekulují o tom, zda to není právě Blue Marvel, protože jeho civilní jméno je v komiksech Adam Brashear.

Pokud skutečně budou Miss America a Blue Marvel v dohledné době představeni, tak by asi natáčení filmu či seriálu Ultimates už nic nebránilo, i když v tuhle chvíli jde samozřejmě o naprosté spekulace. Nicméně je pravda, že před pár měsíci se o přípravě Ultimates mluvilo, tak uvidíme, jak to nakonec bude.

Zdroj: GWW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

bSaR1000 | 04.09.2019 08:50
Jak pravil Spiderman - je čas odejít z MCU :-D Infinity sága zůstane navždy v mém srdci. Nyní je však čas vydat se jinou cestou. Dívat se budu jen na filmy, které mě opravdu zaujmou, ale abych trávil čas u každé blbosti, na které je nálepka MCU už nehodlám.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu