What If...?: S počtem epizod chystaného Marvel seriálu to nakonec nebude tak žhavé

What If...?: S počtem epizod chystaného Marvel seriálu to nakonec nebude tak žhavé | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Showrunnerka seriálu upřesňuje detaily o plánované animované sérii.

Na nedávné akci D23 šéf Marvel Studios Kevin Feige naznačil, že plánovaný animovaný seriál What If...? nabídne alternativní pohled na všech 23 filmů, které jsou součástí takzvané Infinity ságy

Mnozí tak dospěli k názoru, že bychom se mohli dočkat právě 23 epizod. Ale jak se zdá, bude tomu trochu jinak. Ozvala se showrunnerka seriálu Ashley Bradley, která krotí nadšení:

"To je spekulace. Kevin řekl, že na každý z filmů se podíváme novým způsobem, ale ne to, že každá epizoda bude o jednom z filmů, pokud chápete, co tím říkám. Ve videu [na D23] je obrázek T'Chally jako Star-Lorda, protože jsme chtěli být svědky toho, co se stane, pokud se spojí světy Black Panthera a Strážců Galaxie. To znamená dvě universa, dva až tři filmy a jejich přetvoření novými způsoby."

Neplatí tedy to, že jedna epizoda rovná se jeden film, ale součástí některých dílů bude alternativní pohled hned na několik filmů. A podle Ashley ani nebylo hlavním úkolem to, aby každá z marvelovek dostala vlastní epizodu:

"To není cílem. Cílem je, abychom viděli většinu postav ze všech 23 filmů. Uvidíte různé postavy v každé epizodě."

Showrunnerka neprozradila, kolik dílů tedy bude nakonec What If...? mít, ale pokud jde o hrané marvelovské seriály, které budou k vidění na Disney+, tak jde obvykle o minisérie, které slibují zhruba 6-8 epizod. To samozřejmě neznamená, že What If...? na tom bude stejně, počet epizod někde kolem desítky by asi nepřekvapil.

What If...? je animovaná série inspirovaná komiksovou řadou What If?, ve které tvůrci zkoumají, jak by to vypadalo, kdyby nějaká klíčová věc ve světě Marvelu byla jinak. Všechny epizody téhle série mají být samostatné, avšak postavy známé z marvelovských filmů namluví stejní herci. V tuhle chvíli už jsou potvrzení Hayley Atwell jako Peggy Carter, Chadwick Boseman jako T'Challa, Josh Brolin jako Thanos, Dominic Cooper jako Howard Stark, Michael Douglas jako Hank Pym, Karen Gillan jako Nebula, Jeff Goldblum jako Grandmaster, Sean Gunn jako Kraglin, Chris Hemsworth jako Thor, Tom Hiddleston jako Loki, Djimon Hounsou jako Korath, Samuel L. Jackson jako Nick Fury, Toby Jones jako Arnim Zola, Michael B. Jordan jako Killmonger, Neal McDonough jako Dum Dum Dugan, Natalie Portman jako Jane Foster, Jeremy Renner jako Hawkeye, Michael Rooker jako Yondu, Paul Rudd jako Scott Lang, Mark Ruffalo jako Bruce Banner, Sebastian Stan jako Bucky, Stanley Tucci jako doktor Erskine, David Dastmalchian jako Kurt, Chris Sullivan jako Taserface nebo Taika Waititi jako Korg. Nově je doplňuje Jeffrey Wright jako Watcher, který nás jako vypravěč seriálem provede. Režíruje Bryan Andrews, showrunnerkou je Ashley Bradley. Datum premiéry je předběžně stanovené na léto 2021.

Zdroj: DiscussingFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu