Zoufalou Manželku Felicity Huffman čeká za úplatky vězení

Zoufalou Manželku Felicity Huffman čeká za úplatky vězení | Fandíme seriálům
Touchstone Television
Zobrazit dalších 6 obrázků
Držitelka Zlatého glóbu a hvězda seriálu Zoufalé manželky chtěla nezákonně zajistit vzdělání pro svou dceru, za což ji teď čeká vězení.

Felicity Huffman, jedna ze Zoufalých manželek, ale i držitelka Zlatého glóbu a hlavní hvězda seriálu American Crime, se měla dopustit trestného činu, když zaplatila 15 000 dolarů za to, aby se její dcera dostala přes přijímací zkoušky. Rick Singer, který za korupcí a falšováním příjimacích zkoušek stojí, herečku oslovil s tím, že její dcera nemá dostatečný počet bodů, aby byla přijata na vysokou školu, ale za poplatek její test poupraví. Herečka o tom dle výpovědi týdny přemýšlela a nakonec svolila.

Felicity Huffman mohla za své počínání skončit ve vězení až na čtyři měsíce, ale páteční soud rozhodnutí přehodnotil a herečka si tak nakonec odsedí jeden měsíc ve vazební věznici. Huffman se během soudního líčení bránila tím, že její dcera má problémy s učením a ona se jako matka obávala o její budoucnost, proto jí chtěla pomoci.

Herečka byla až do konečného rozhodnutí soudu na svobodě díky kauci v hodnotě 250 000 dolarů, ale úřady ji pro jistotu sebrali pas, aby nemohla vycestovat. Její manžel William H. Macy obviněn není.

Zdroj: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu