Uzumaki: Bizarní horor, který mění lidi ve spirály, se dočká seriálového zpracování

Uzumaki: Bizarní horor, který mění lidi ve spirály, se dočká seriálového zpracování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Děsuplná manga se převtělí do čtyřdílné minisérie již v příštím roce.

Uzumaki je grafická románová série od známého japonského autora hororů Junjiho Itoa, která vyšla v roce 1998. O dva roky později byla v Japonsku zadaptována do filmové podoby pod stejnojmenným názvem. Stejně jako grafická předloha tak i výsledný snímek nešetří zneklidňujícími výjevy, které nikde jinde neuvidíte. Však posuďte sami z obrázků v galerii pod článkem, kde najdete jak záběry z filmu tak černobílé ilustrace z mangy.

Marianne: Světově vypadající hororová série pro Netflix přichází z Evropy
 

Originální příběh, který si nezadá s většinou hororové konkurence, se rozhodla převést do čtyřdílné minisérie stanice Adult Swim, ze které pochází např. všemi oblíbený Rick a Morty. Na této stanici bude Uzumaki uvedeno v rámci programového bloku zaměřeného na japonské anime s názvem Toonami. Čtyřdílné minisérie bychom se měli dočkat v průběhu příštího roku. Čtveřici epizod natočí japonský režisér Hiroshi Nagahama, která má za sebou několik japonských anime seriálů, jako např. Mushishi, The Reflection nebo Guilty Crown. O hudební doprovod se postará Colin Stetson (Děsivé dědictví).

První tři díly hororové mangy vyšly i v České republice a to pod názvy Spirála 13. Synopse první knihy zní: „Spirály. Člověk je v běžném životě ani nevnímá. Každý den je podvědomě vidíme všude kolem sebe a jsou jen dalším z mnoha tvarů. Tvoří jen další drobnou součást života... Ale jen do okamžiku, než začne jít o život! Kirie Goši o tom ví své. Její domov totiž zachvátila podivná posedlost těmito magickými tvary. Poklidná atmosféra přímořského městečka mizí, lidé začínají šílet a první oběti na sebe nedávají dlouho čekat. Hysterie narůstá a spirály útočí. Podaří se Kirii přežít v prokletém městě?“ Níže si můžete přehrát první teaser trailer, který napovídá, že se minisérie bude pevně držet grafické předlohy.

Titulní obrázek je z hrané adaptace.

Zdroj: Bloody Disgusting, Comics Point

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 11.09.2019 11:49
Od Ita mám vše co vyšlo, ke to skutečný mistr děsivých výjevů a naprostého hororového násilí hnusu a dekadence. Rozhodně doporučuji. U nás vychází celkem pravidelně ať už Spirála, Ryby či Balónky oběšenců...na toto jsem fakt zvědav
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu