Raising Dion: Michael B. Jordan z Black Panthera v novém superhrdinském seriálu

Raising Dion: Michael B. Jordan z Black Panthera v novém superhrdinském seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel marvelovského záporáka se představuje v traileru na sérii od Netflixu.

Michael B. Jordan rozhodně není nováčkem v superhrdinském žánru. Byl k vidění v ne zrovna povedeném rebootu Fantastické čtyřky a netřeba připomínat, že si zahrál padoucha Killmongera v hitovce Black Panther. A byť se spekuluje o tom, že by se do role mohl v budoucnu vrátit, nic takového zatím potvrzen nebylo. 

Ale i tak se dočkáme jeho návratu do žánru, tentokrát to bude ovšem v seriálu nazvaném Raising Dion. Ten připravuje Netflix. Jde o atmosférickou podívanou, která se zaměřuje na ženu jménem Nicole Reese. Ta přišla o manžela Marka (Michael B. Jordan) a tak sama musí vychovávat syna jménem Dion. A u toho se začnou projevovat nadpřirozené schopnosti. 

Za seriálem stojí režisér Dennis Liu, který jako předlohu použil svůj krátký film a komiks. Showrunnerkou Raising Dion je Carol Barbee, která také napsala první epizodu (režíroval ji Liu). Barbee také společně s Jordanem produkuje. Premiéra první řady je naplánována na 4. 10. 2019

Jestliže se obáváte toho, že se dočkáme další rozjuchané série pro děti, tak podle traileru to vypadá, že je přichystáno překvapivě dospělé drama, které bude emotivní, dojemné, napínavé a také řemeslně velmi dobře zvládnuté. Nepůsobí to jako seriál, který má díky své ztřeštěnosti pobavit nejmenší, ale zdá se, že půjde o drama prezentující, jak náročná je výchova dítěte, které je "jiné", ale samozřejmě nebudeme ochuzeni ani o velkolepé trikové scény. A pokud se podíváte na plakát v galerii, bude vám určitě jasné, že Netflix chce nabídnout další hitovku formátu Stranger Things.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu