Tom Welling ze Smallvillu si po letech zopakuje roli Clarka Kenta

Tom Welling ze Smallvillu si po letech zopakuje roli Clarka Kenta | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Arrowverse fanouškům odhalí, co bylo s Clarkem Kentem po skončení seriálu Smallville.

Stanice CW chystá na letošní rok další velký crossover pro Arrowverse – provázaný svět DC seriálů, kam spadají Arrow, The Flash, Legenda of Tomorrow, Supergirl, Batwoman a nově se konečně připojí také Black Lightning. Letošní crossover se jmenuje Crisis on Infinite Earths a jak už název napovídá, klíčovou roli bude hrát multiverzum. To je také důvod, proč do událostí bude zapojeno vícero různých Supermanů. Už dříve bylo potvrzeno, že si roli zopakuje Tyler Hoechlin, který Supermana čas od času hraje v Supergirl. Vedle něj se do kostýmu oblékne také Brandon Routh. Ten v Legends of Tomorrow hraje The Atoma, ale Supermana před lety ztvárnil v celovečerním filmu Superman se vrací a teď se k roli...taktéž vrací. Ale tím to nekončí.

Už dříve o tom fanoušci spekulovali, ale teď je to potvrzené. Po letech se ve světě DC opět ukáže Tom Welling. Ten se proslavil jako představitel Clarka Kenta v seriálu Smallville, který po dobu deseti sérií pojednával o postupném zrodu Supermana. Z dnešního pohledu jde o teenagerskou soap operu příležitostně proloženou mizernými efekty a odkazy na Supermanovy komiksy, v té době však šlo o pionýrský projekt, který pomáhal vyšlapávat cestičku komiksovým seriálům, tak jak je známe dnes.

Ze zprávy serveru Deadline se zdá, že Welling by neměl hrát jen tak nějakého Clarka Kenta, ale skutečně Clarka Kenta ze seriálu Smallville Crisis on Infinite Earths by měla prozradit, co se s postavou za ta léta od událostí seriálu stalo. Jisté je, že se tenhle Clark ukáže v civilní podobě, ale zatím není zřejmé, zda obleče kostým, stejně jako Hoechlin a Routh, u kterých to potvrzené je. Welling prý léta návrat k postavě odmítal, ale teď konečně svolil a producent Marc Guggenheim k tomu řekl následující:

„Osm let stál Arrow na základech, které položil Smallville. Jednoduše řečeno, Arrow ani Arrowverse by bez [Smallvillu] neexistovali. Takže když jsme poprvé začali diskutovat o Crisis on Infinite Earths, naší první, druhou i třetí prioritou bylo, abychom přesvědčili Toma k zopakování jeho ikonické role. Kdybych řekl, že jsme nadšení, tak to bych až supermansky zlehčoval, jak strašně nadšení ve skutečnosti jsme.“

Crisis on Infinite Earths se odehraje napříč pěti různými epizodami pěti různých seriálů (postavy z Black Lightninga budou hostovat u ostatních, ale do vlastního seriálu si jiné hrdiny nepozvou) a kromě současných hlavních hrdinů se mají objevit také Lois Lane, Lex Luthor a Jonah Hex. Tří epizod se fanoušci dočkají v prosinci, dvou v lednu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu