Are You Afraid of the Dark?: Návrat legendy v prvním traileru

Are You Afraid of the Dark?: Návrat legendy v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Slavný hororový seriál dostane svůj vlastní reboot. Podívejte se na první trailer.

Jenom několik dní nás dělí od premiéry revivalu jednoho z nejikoničtějších seriálů 90. let pro dospívající generaci. Are You Afraid of the Dark? (česky Bojíte se tmy?) běžel v poslední dekádě minulého století po několik sezón a svou unikátní hororovou atmosférou a stylem vyprávění si získal po celém světě spoustu fanoušků. Nyní se snaží televizní stanice pro děti Nickelodeon legendu oživit a představit ji nové generaci diváků.

Úvodní trailer zve na nové příběhy tzv. Midnight Society (Půlnoční společnost), která do svých řad zve pouze výjimečné jedince, kterým nechybí představivost a nápaditost při vyprávění příběhů. Drobný rozdílem je to, že příběhy, které u nočního ohně zazní, mají tendenci oživnout i v realitě. A právě tehdy začíná jít o život. Je to ale opravdu skutečné?

První sezóna počítá se třemi hodinovými episodami. Budoucnost logicky závísí na jejím úspěchu a odezvě diváků. V hlavní rolích se jako členové tajuplné Půlnoční společnosti představí Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (American Horror Story), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It) a Lyliana Wray (Black-ish). Rafael Casal (Blindspotting) si zahraje ringmastera nebo-li pana Tophata, který vládne karnevalu zkázy. Seriál píše BenDavid Grabinski (Detektiv z Hongkongu) a režíruje Dean Israelite (Power Rangers: Strážci Vesmíru). Premiéra je naplánována na tento pátek, tedy 11. října.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu