Big Shot: John Stamos v nové dramedii na Disney+

Big Shot: John Stamos v nové dramedii na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Repertoár seriálů pro myšákovu streamovací službu se rozrůstá. Svůj seriál tam bude mít i John Stamos.

John Stamos, hvězda Plného domu, který byl dvakrát nominovaný na cenu Emmy, dostal hlavní roli v novém seriálu, který poběží na Disney+. V dramedii s názvem Big Shot si Stamos zahraje temperamentního kouče vysokoškolského basketbalového týmu, který svou práci ztratí a je nucen vzít pozici učitele a trenéra na elitní dívčí soukromé střední škole.

Simpsonovi: Nový teaser si zase dělá srandu z Disneyho + první pohled na kreslené režiséry Avengers
 

Projekt je produkován společností ABC Studios, která patří pod televizní studia Disneyho. Scénář píší pánové David E. Kelley a Dean Lorey, kteří budou na projektu spolupracovat i jako výkonní producenti. Kromě toho se bude na projektu produkčně podílet i Brad Garrett, který svůj originální námět poslal Kelleymu. První epizodu celkem desetidílné série bude režírovat Bill D’Elia. Každá epizoda by měla něco kolem hodiny.

„John [Stamos] se na tu roli perfektně hodí a my jsme nadšeni, že do projektu přinese svůj zápal a jedinečný talent. Disney je znám svými inspirativními sportovními příběhy a jsme hrdí, že můžeme spolupracovat s Davidem [Kelley] a Deanem [Lorey] na sérii, která bude inspirující a zábavná. Je to přesně to pravé pro Disney+,“ nechala se slyšet Agnes Chu z Disney+.

Stamos se proslavil především v rodinném sitkomu Plný dům (Full House), na který od roku 2016 navazuje pokračování Fuller House, kde se herec vrátil ke své staré roli, ale podílí se na projektu i jako výkonný producent. David Kelley pracoval na seriálech Sedmilhářky a Mr. Mercedes a to jako showruunner. Dean Foley má na kontě scénáře k seriálu Arrested Development a jednu epizodu iZombie.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu