Obi-Wan Kenobi: Seriál se vedle mistra Jedie zaměří také na složitou situaci v Galaxii

Obi-Wan Kenobi: Seriál se vedle mistra Jedie zaměří také na složitou situaci v Galaxii | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Hossein Amini se rozpovídal o chystaném seriálu z universa Star Wars.

Původně se sice mluvilo o tom, že Obi-Wan Kenobi dostane vlastní film (což také bylo v plánu), ale nakonec to bude seriál na streamovací službě Disney+. O sérii zatím není známo příliš detailů, ale něco teď naznačil scenárista Hossein Amini, který pracoval i na plánovaném filmu o proslulém Jediovi:

Obi-Wan Kenobi: Kolik bude mít série epizod, kdy se bude točit a na co se zaměří
 

"Situace je velmi komplexní, ať už pro něj nebo pro celou galaxii, takže je potřeba čas na to prozkoumat to a upřímně, je tu spousta jiných příběhů z daného časového období, je to poměrně dost let. Mezi epizodou III a IV se toho odehrálo tolik, čemu nebyla věnována pozornost. Nápad zaměřit se na osobní dobrodružství této postavy plus politickou situaci plus rozmach impéria a na to, co všechno se děje, je prostě vzrušující, protože to působí jako reálné součásti historie a někdy je těžké něco takového udělat v rámci dvou hodin."

Hossein tedy potvrdil to, co už se ví delší dobu, seriál bude zasazen do období mezi Pomstu Sithů a Novou naději, kromě toho je zřejmé, že sice bude v centru Obi-Wan Kenobi v podání Ewana McGregora, ale pozornost se zaměří i na jiné příběhy a události, což je fajn. A podle tvůrce je fajn i to, že nakonec bude seriál a ne film, protože by bylo těžké obsáhnout všechny dějové zápletky, které plánují, do cca dvouhodinové stopáže.

Zatím bohužel není jasné, kdy se seriálu dočkáme, ale natáčet by se měl začít v červenci příštího roku s tím, že scénář zajistí zmíněný Hossein a režii pak Deborah Chow, minisérie bude mít šest epizod.

Zdroj: DiscussingFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu