Veronica Mars: Tvůrci další řadu neplánují

Veronica Mars: Tvůrci další řadu neplánují | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Na návrat oblíbené hrdinky to zatím nevypadá.

V USA je seriál Veronica Mars kultovní záležitostí, která se ale v době svého vysílání v letech 2004 až 2007 netěšila velké sledovanosti bez ohledu na to, že recenzenti nešetřili chválou. Série tak nakonec byla zrušena, ale pomalu si začala budovat silnější a silnější fanouškovskou základnu.

To, že diváci po pokračování příběhů Veronicy Mars v podání Kristen Bell toužili, bylo jasné z toho, že se na serveru pro komunitní financování Kickstarter podařilo na film vybrat pěkných 5 milionů dolarů a v roce 2014 se tak fandové konečně dočkali jeho premiéry.

Další skvělá zpráva přišla o pár let později, regulérní čtvrtou řadu objednala streamovací služba Hulu, která ji nabídla 19. 7. 2019. Ta se opět dočkala pozitivního hodnocení ze strany recenzentů, ale u diváků to nebylo tak jednoznačné. Ocenili sice dospělejší nádech seriálu, ale nebyli nadšení z toho, že některé postavy z původních řad neměly dost prostoru a hodně kontroverze vyvolala finální epizoda (především smrt jedné z postav). 

S ohledem na ne úplně kladné přijetí ze strany diváků tak asi není velkým šokem, že tvůrci aktuálně neuvažují o další řadě. Potvrdil to tvůrce seriálu Rob Thomas, který sice má připraveny hrubé dějové obrysy pro další řadu, ale v současné chvíli nepočítá s tím, že by měla vzniknout. 

Zástupci Hulu se k pokračování zatím nevyjádřili, ale server TVline tvrdí, že jejich zdroj ze společnosti potvrdil, že se další řada neplánuje. 

Fandové se tak budou muset spokojit s dosavadními čtyřmi řadami, které jsou dostupné právě skrze službu Hulu. 

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu