Hawkeye: Znělka k seriálu odkazuje na bondovky

Hawkeye: Znělka k seriálu odkazuje na bondovky | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Intro k minisérii marvelovského lukostřelce nepostrádá styl.

Seriál Hawkeye se v poslední době velmi řeší s ohledem na osobní problémy Jeremyho Rennera. Dokonce se začalo spekulovat o tom, že by hercova role mohla být minimalizována nebo přeobsazena. Nic z toho ale zatím potvrzeno nebylo a zdá se, že Disney+ stále hodlá seriál nabídnout. 

TOP 5 minisérií, které Marvel chystá pro Disney+
 

To je zřejmé z faktu, že se objevila znělka k seriálu. Sice zatím chybí podkresová hudba, ale užít si můžete alespoň vizuální styl, který je velmi působivý a očividně odkazuje na bondovky. Což není překvapením s ohledem na to, že Clint Barton/Hawkeye je odchovancem nejvýraznější marvelovské špionážní organizace S.H.I.E.L.D.

Výraznou součástí znělky je také Kate Bishop alias další Hawkeye a ani to není něčím, co by asi zaskočilo. Přestože detaily o ději jsou drženy pod pokličkou, tak se ví, že bude mít v seriálu výraznou roli jako cvičenka Clinta a předpokládá se, že převezme jeho štafetu nejvýraznějšího lukostřelce v marvelovském filmovém světě. 

Je ovšem otázkou, kdo si Kate Bishop zahraje. Původně se mluvilo o Hailee Steinfeld, ale ta údajně je tu problém s tím, že pracuje také na seriálu Dickinson pro Apple TV+ a podle smlouvy se nesmí objevit v projektech jiných streamovacích služeb. Nicméně k tomu zatím nebylo podáno oficiální stanovisko, ostatně nikdy nebylo potvrzeno ani to, že by Hailee byla hlavní kandidátkou na roli Kate Bishop, přestože se to bralo jako fakt. 

Naštěstí tvůrci mají relativně dost času, aby našli "náhradu", komiksová série by měla mít premiéru až ve druhé polovině roku 2021.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu