The Now: Obsazení doplnil i Bill Murray

The Now: Obsazení doplnil i Bill Murray | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Komediální seriál pro novou streamovací platformu Quibi odhalil další slavné jméno.

O natáčené komediální sérii The Now s Davem Francem (Podfukáři) v hlavní roli a s Peterem Farrellym (Zelená kniha) na pozici režiséra jsme vás informovali nedávno. Nyní bylo odhaleno, že své scény pro seriál již dotočil i Bill Murray. Ten se proslavil především jako doktor Wenkman v Krotitelých duchů a v tomto roce se předvedl v zombie komedii Mrtví neumírají a pro změnu také v zombie komedii Zombieland 2.

The Now: Dave Franco v komedii od Quibi
 

The Now bude sledovat příběh Eda Poola (Dave Franco), který se chystá spáchat sebevraždu poté, co si vzali život jeho matka a bratr. Stejný osud již dříve potkal i Edova otce. Ed si má brzy uvědomit, že klíčem ke smysluplnému životu je „zapomenout na minulost, vykašlat se na budoucnost a žít okamžikem.“

I když Murray oficiálně dotočil všechny scény své role, produkce seriálu stále pokračuje. Režíruje a píše oscarový režisér Peter Farrelly společně s bratrem Bobbym, se scénářem pomáhají Pete Jones a Steve Leff. Seriál zaštiťuje produkční společnosti Anonymous Content a její představitelé Steve Golin a Jeff Okin u projektu působí jako výkonní producenti.

The Now je jeden z projektů, které vznikají pro novou streamovací službu Quibi. Ta by měla spatřit světlo světa někdy v dubnu příštího roku a láká pod svá křídla hromadu velkých tvůrčích jmen jako Guillerma del Torra, Antoina Fuqua, Annu Kendrick, Sama Raimiho, Jasona Bluma, Stevena Soderbergha, Douga Limana nebo i Lawrence Fishburna. Pro platformu vzniká třeba i Spielbergův hororový seriál After Dark.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu