Stargirl: Trailer na další komiksovou DC sérii, kterou nabídne The CW

Stargirl: Trailer na další komiksovou DC sérii, kterou nabídne The CW | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 4 obrázky
K vidění bude ale nejprve na streamovací službě DC Universe.

Stargirl už fandové seriálu z Arrowverse znají, byla k vidění v několika epizodách Legends of Tomorrow, kde ji ztvárnila Sarah Grey. Ovšem, následně bylo oznámeno, že Stargirl dostane vlastní seriál s tím, že bude k dispozici na streamovací službě DC Universe.

Stargirl: Seriál prý nenabídne streamovací služba od DC, ale televizní The CW
 

Později pak vyšlo najevo, že nejen tam, ale nabídne ho také častý domov komiksových DC seriálů, stanice The CW (což znovu probudilo diskuse o tom, že si DC Universe nevede tak dobře, jak se doufalo). Ale ať je důvod pro uvedení jak na DC Universe, tak na The CW jakýkoliv, faktem je, že den po uvedení na DC Universe budou jednotlivé epizody odvysílány na The CW a poté budou k dispozici také na jeho streamovacích službách (v Evropě tuhle roli často plní Netflix, kde v tuhle chvíli v Česku můžeme vidět všechny seriály z Arrowverse kromě Batwoman - ta je na HBO GO). 

V případě sólového seriálu se hlavní role ujme Brec Bassinger a aktuálně si můžete pustit trailer, který dává jasně vědět, že první řada bude klasickým origin příběhem, kdy zjistíme, jak se z mladé pubertální dívky stala význačná superhrdinka a budoucí členka týtmu Justice Society of America.

Co na traileru potěší (kromě svižných a docela vizuálně povedených akčních scén, jejichž triky vypadají výrazně lépe než u většiny seriálů z Arrowverse), je účast zajímavých herců, například Joela McHalea v roli Starmana, Lukea Wilsona v roli S.T.R.I.P.E.a nebo Amy Smart v roli Barbary Whitmore. 

Byť možná to, že v centru dění bude středoškolačka, která získá velkou moc, může znít trošku děsivě a jistě nebylo málo těch, kteří se obávali toho, že se ze Stargirl vyklube teenagerovské přesládlé superhrdinské drama, tak trailer je až překvapivě zábavný a neinfantilní. 

Nakonec se tak zdá, že bude o co stát. Zatím není jasné, kdy přesně se odehraje premiéra, ale mělo by to být někde ve druhém čtvrtletí příštího roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu