Crisis on Infinite Earths: Představitel Lucifera prozradil, proč lhal divákům o své účasti v crossoveru

Crisis on Infinite Earths: Představitel Lucifera prozradil, proč lhal divákům o své účasti v crossoveru | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 30 obrázků
Tom Ellis se vyjádřil ke své účasti v Arrowverse.

Z pětidílného epického crossoveru seriálů z Arrowverse nazvaného Crisis on Infinite Earths máme za sebou zatím tři epizody a ty byly doslova prošpikovány různými cameo rolemi. A mezi ty nejvíce fanoušky řešenými byla krátká účast týmu Titans nebo přítomnost Lucifera v podání Toma Ellise

Crisis on Infinite Earths: Možná se zastaví superhrdinský tým Titans a fotka padoucha Pariaha
 

O tom, že se objeví, se spekulovalo už delší dobu, ale samozřejmě to nebylo potvrzeno, ovšem nakonec se ukázalo, že dohady byly pravdivé a Tom měl krátký ale zábavný výstup. Nicméně to herec až do poslední chvíle vyvracel. A nyní vysvětlil proč:

"Když jsem šel a natočil tu scénu, před jejím vznikem jsme si povídali - já a Matt Ryan (představitel Constantina, pozn. redakce) - a pronesli jsme něco jako, 'Tohle je vzrušující. Nebylo by skvělé, pokud bychom to udrželi před fanoušky v tajnosti, dokud to neuvidí na obrazovce v daný večer?" Ovšem v dnešní době to s těmi všemi sociálními médii není možné. Myslím, že na place se pohybovalo pár lidí, kteří si všimli toho, že jsem tam byl a vypustili do světa, že v tom budu a na to jsem reagoval, 'Opravdu by se mi líbilo, pokud by alespoň někteří lidé byli překvapeni,' proto jsem [popíral svou účast]."

Tom má pravdu, dnes něco utajit, není vůbec snadné a ani v tomto případě se to nepovedlo, ale je pochopitelné, že Tom odmítal potvrdit své cameo a chtěl příjemně zaskočit alespoň pár fandů. 

Pokud jde o pokračování Crisis on Infinite Earths, tak se dočkáme 14. 1. 2020 v Arrowovi a následně v Legends of Tomorrow stejný den.

Zdroj: ET

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu