Picard: V teaseru se hlavní hrdina vydává na novou misi

Picard:  V teaseru se hlavní hrdina vydává na novou misi | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Premiéra nového Star Treku se odehraje zhruba za měsíc.

Do premiéry dalšího seriálu z universa Star Trek nezbývá příliš času, seriál Picard bude mít na CBS All Access premiéru už 23. 1. 2020 a jde rozhodně o očekávanou podívanou, přece jen, Jean-Luc Picard v podání Patricka Stewarta je jednou z nejvýraznějších postav téhle sci-fi značky. 

Přípravy na Star Trek sérii s Picardem vrcholí
 

Dosavadní uvolněné materiály dávají vědět, že bychom se mohli dočkat projektu, který sází jak na nostalgii především v podobě návratu několika "starých známých", tak na více než malé množství akce.

Tytéž aspekty nabízí i nový teaser, který dává vědět to, že je Picard sice dál pronásledován stíny z minulosti, ale i tak je ochoten přerušit svůj zasloužený odpočinek a pomoci dívce, která se ocitla v nesnázích. Což na jednu stranu zní jako poměrně ohraná zápletka, ale na tu druhou, pokud to bude pojato správně, mohla by z toho být působivá podívaná. Stačí zmínit film Logan: Wolverine (ve kterém shodou okolností Stewart také hrál) a je jasné, že i neoriginální námět ve stylu "dívka v nesnázích - nečekaný ochránce" může být velmi působivý. 

Ostatně, tvůrce seriálu Picard Alex Kurtzman prozradil, že dojde na výrazné psychologické prvky a nemáme očekávat podívanou ve stylu Star Trek: Discovery. Jestli je to dobrá nebo špatná věc, to se dozvíme za pár týdnů. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu