The Last Dance: Trailer na dokumentární sérii láká na poslední sezónu Michaela Jordana u Chicago Bulls

The Last Dance: Trailer na dokumentární sérii láká na poslední sezónu Michaela Jordana u Chicago Bulls | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Série stanice ESPN nabídne pohled na tým Chicago Bulls a jeho legendární hvězdu.

V poslední době by se mohlo zdát, že vznikají jen dokumenty o sériových vrazích, ale ne, naštěstí se filmaři zaměřují i jiným směrem. Například sportovní stanice ESPN (ve spolupráci s Netflixem) nabídne desetidílný dokument nazvaný The Last Dance

Jeff Goldblum bude uvádět dokumentární sérii na Disney+
 

Ten se zaměří na roky 1997 a 1998, tedy na poslední sezónu, kterou strávil legendární basketbalista Michael Jordan u týmu Chicago Bulls. Tým umožnil televiznímu štábu, aby natáčel (a to i v zákulisí) během celé sezóny, takže vzniklo nemalé množství materiálu. 

Kromě toho se diváci mohou těšit na rozhovory s různými osobnostmi, což naznačuje i oficiální synopse:

"Desetidílný dokument The Last Dance, který bude mít premiéru v červnu, mapuje zatím nezveřejněný příběh Michaela Jordana a Chicago Bulls během jejich vlády, nabídnuty budou zatím neviděné záběry ze šampionátu probíhajícího v letech 1997 až 1998 - plus více než 100 rozhovorů se známými osobnostmi a největšími jmény basketbalového světa včetně Jordana a dále uvidíte jména jako Phil Jackson, Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman, Pat Riley, Charles Barkley, Dikembe Mutombo, Patrick Ewing, Magic Johnson, Isiah Thomas, Kobe Bryant, Gary Payton, Adam Silver, Bob Costas, Barack Obama, Justin Timberlake a mnoho dalších."

O režii se postaral Jason Hehir, který není žádný "zelenáč", na kontě má například jiný úspěšný sportovní dokument a to 30 for 30. Jak bylo naznačeno, premiéra The Last Dance se odehraje někdy během června příštího roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu