Slunečná: Prima představí nový romantický seriál již v lednu

Slunečná: Prima představí nový romantický seriál již v lednu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Stanice Prima si na druhý týden roku 2020 připravila premiéru nového seriálu plného osvědčených herců i méně známých mladých tváří.

Během vánočních svátků jste mohli na stanici Prima zaznamenat nicneříkající krátké upoutávky k seriálu Slunečná. Zatím uveřejněné ukázky pouze v několika vteřinách ukázaly logo seriálu a ústřední mladou dvojici v podání Evy Burešové (Modrý kód) a Marka Lambory (Zakleté pírko), kteří společně i nazpívali titulní píseň k seriálu. O co tedy ve skutečnosti půjde a mají se diváci nač těšit?

Top 7 seriálových novinek měsíce ledna, které rozvíří televizní vody
 

Stanice Prima čas od času vyprodukuje nákladnější seriál ohánějící se herci, kteří v televizi většinou neúčinkují, a většími ambicemi, než je tomu u nekonečných telenovel. Seriálu Tátové na tahu se větší ambice celkem naplnit podařilo, avšak Černým vdovám již tolik ne. Bohužel Slunečná nejspíš nebude případ, kdy Prima natočila uzavřený seriál, který nevyžaduje pokračování. První sezóna totiž bude mít 20 epizod a dle popisu příběhu půjde o nastavovanou zápletku z ranku Přístavu či Ohnivého kuřete.

Oficiální synopse zní takto: „Dvě sestry, jeden zájemce o rozlehlé pozemky, záměna „prince“ a „chuďase“ a rodinné dědictví. Nejenom to je tématem nového seriálu Slunečná, který nás zavede mezi sestry Týnu (Eva Burešová) a Sylvu (Bára Jánová), které se po smrti svého otce Martina Popelky (Ota Jirák) musí rozhodnout, co s rodinnou farmou. Zatímco Týna chce statek zachránit, a to nejen kvůli sobě, ale i kvůli odkazu svého otce, Sylva o ničem jiném než o prodeji nechce slyšet. To nahrává do karet mladému investorovi Jankovi Linhartovi (Marek Lambora), který má pocit, že si může všechno koupit, každého okouzlit, a hlavně pokaždé dosáhne svého.

Synopse není nijak komplikovaná a dá se předpokládat, že banální ústřední zápletka bude doplňována velkým množstvím vedlejším linek a postav. Herecké obsazení dále doplňují Filip Tomsa, Lukáš Langmajer, Eva Holubová, Iva Hüttnerová, Jan Šťastný, Filip Blažek, Lucie Benešová, Dana Batulková, Ondřej Pavelka, Tereza Brodská, David Prachař, Maroš Kramár, Veronika Arichteva anebo Leoš Noha.

Producentkou je Simona Brdičková (Přístav) a kreativním producentem je René Decastelo (Krejzovi). Režie prvních osmi epizod se ujal autor Modrého kódu a Ohnivého kuřete Libor Kodad. Seriál představil generální ředitel FTV Prima Marek Singer následovně: „Janek Linhart je tak trochu zlatá mládež a ve svém věku už toho dosáhl docela dost. Navenek vypadá, že je to jenom floutek, ale skutečnost je přece jenom složitější. Jeho příběh začíná tím, že se díky závodům na kole, kde je cílovou stanicí statek Slunečná, připlete k sázce. Má totiž za úkol sbalit Týnu, kterou hraje Eva Burešová, ale tentokrát bez pomoci své zlaté kreditní karty a slavného jména mladého milionáře. Vymění si proto role se svým řidičem. Tím to začíná.

Slunečná odstartuje v sobotu 11. 1. od 20:15. Další díly se budou vysílat dvakrát týdně a to v úterý a ve čtvrtek v hlavním vysílacím čase. Slunečná tak nahradí končící sérii seriálu Krejzovi. Všechny teasery si můžete přehrát na stránkách Primy zde.

Zdroj: iPrima I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu