Epic: Tvůrci Bylo, nebylo chystají další pohádkový seriál

Epic: Tvůrci Bylo, nebylo chystají další pohádkový seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Znovu nás čekají pohádky od Disneyho nahlížené dobrodružnější a romantičtější optikou.

Seriál Once Upon a Time/Bylo, nebylo stanice ABC vydržel na obrazovkách od roku 2011 do roku 2018 a minimálně v případě prvních sérií se těšil velké oblibě a to nejen kvůli sympatickému obsazení, ale také proto, že nabídl netradiční pohled na různé pohádky a postavy z nich. 

Záporáci z pohádek dostanou vlastní seriál na Disney+
 

Postupem času ale sledovanost (a podle recenzentů i kvalita) klesala a tak byl nakonec seriál po sedmi řadách a 155 dílech ukončen. 

Jeho tvůrci Edward Kitsis a Adam Horowit si ale řekli, že tematika ještě není zdaleka vyčerpána, povolali do zbraně scenáristku Bylo, nebylo Brigette Hales a společně připraví nový pohádkový seriál nazvaný jednoduše Epic a to opět pro stanici ABC.

A co od Epic čekat? Jeho popis je následující:

"Seriál bude zasazen do Kouzelného lesa od Disneyho a zaměří se na úplně novou skupinu hrdinů, záporáků, princů a princezen a spoustu dalších magických bytostí. I když půjde o poctu klasickým prvkům [pohádek], které všichni známe z příběhů, které nám byly v dětství vyprávěny, Epic se bude snažit vytvořit naprostou novou skupinu postav a prozkoumat lásku ve všech jejích formách." 

Zajímavostí je, že na rozdíl od Bylo, nebylo se nebude zápletka rozvíjet napříč množství epizod, ale dočkáme se různých uzavřených příběhů s odlišnými postavami (zřejmě to bude platit pro každou epizodu). 

Jak bylo řečeno, seriál poběží na ABC (byť zatím není jasné kdy) a není tak překvapením, že se bude inspirovat u příběhů od Disneyho, který je vlastníkem ABC.

Všechny přiložené fotky jsou ze seriálu Bylo, nebylo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Někdo jiný | 21.01.2020 19:14
No.... Jako mě bylo nebylo bavilo dost ale až do 5 série pak tam začali cpát pohádky různé z Disneyho a to mě až tak moc nebavilo takže jsem už radši ti 7 sérii nezapinala.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu