Český videoherní hit se objeví v seriálu od Apple TV+

Český videoherní hit se objeví v seriálu od Apple TV+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
V novém komediálním seriálu diváci uvidí záběry z úspěšné české hry Kingdom Come: Deliverance.

V únoru vyjde Mythic Quest: Raven's Banquet, nový komediální seriál od Apple TV+. Diváky zavede do prostředí herní vývojářské firmy, jejíž členové se musejí vypořádávat s různými problémy spojenými s prací na populární videohře. Na seriálu je navíc pro tuzemské publikum zajímavé to, že na něm spolupracovalo české vývojářské studium Warhorse stojící za úspěšnou středověkou hrou Kingdom Come: Deliverance.

V čem přesně tato spolupráce spočívala prozradil pro videoherní magazín Vortex marketingový manažer Warhorse Jiří Rýdl. Prozradil, že byli společně s kolegy osloveni produkcí seriálu s žádostí, zda by bylo možné použít některé záběry z jejich hry v připravovaném seriálu. Kromě toho, že má jít o komedii, toho o něm v té době ale o moc víc nevěděli. K tomu museli vývojáři z Warhorse souhlasit s tím, že záběry budou použité anonymně. To sice dodrželi, nicméně fandové hry stejně Kingdome Come stejně okamžitě poznají. Některé herní záběry jsou přitom k vidění již ve zveřejněném traileru, dalších se podle Rýdla diváci mají dočkat i v samotném seriálu.

V hlavních rolí v něm uvidíme Roba McElhenneyho (It's Always Sunny in Philadelphia) v roli tvůrčího ředitele smyšlené seriálové vývojářské firmy. McElhenney je zároveň jeden z autorů seriálu. Dále hrají například F. Murray Abraham (Serpico, Amadeus), Danny Pudi (seriál Zpátky do školy) a Charlotte Nicdao. První řada seriálu bude mít devět půlhodinových epizod. Premiéru má stanovenou na 7. 2., ke zhlédnutí bude na platformě Apple TV+. Dopředu dostal seriál potvrzenou druhou sérii.

Kromě níže přiložené upoutávky si pod ní ještě můžete prohlédnout galerii s fotografiemi.

Zdroje: Vortex, Variety, foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu