Rick a Morty: Podívejte se na speciální reklamu na brambůrky Pringles

Rick a Morty: Podívejte se na speciální reklamu na brambůrky Pringles | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Super Bowl vyjma speciálních filmových a seriálových upoutávek přinesl i několik exkluzivních reklam.

Každoroční Super Bowl je svátkem nejenom pro všechny fanoušky amerického fotbalu, ale i pro filmové a seriálové nadšence. Dnes, 3. 2. v brzkých ranních hodinách našeho času, na diváky o reklamních pauzách čekaly exkluzivní filmové a seriálové Super Bowl spoty a nevšední reklamy zaštítěné známými herci či seriály. Mezi jednu ze speciálních reklam se řadí i spolupráce tvůrčího týmu seriálu Rick a Morty se světoznámou firmou na bramborové chipsy Pringles.

Rick a Morty: Komiksová verze skvělého seriálu je fanouškům dostupná i v Češtině
 

Povedená reklama na Pringles, kterou si můžete přehrát níže, by mohla fungovat jako samostatná mini-epizoda Ricka a Mortyho. Ačkoliv se očividně jedná o pouhou reklamní hříčku, tak si třicetivteřinový reklamní shot zachoval poetiku seriálu. Ve videu se Rick a Summer ocitnou uvězněni v reklamě na Pringles zatímco sledují v televizi reklamu na tyto slavné brambůrky. Reklama je příjemným zpestřením při čekání na druhou polovinu čtvrté řady, o jejíž premiéře stále nejsou žádné informace.

V souvislosti s reklamou vyjde v USA i speciální edice Pringles s Pickle Rickem. Zde si můžete projít kompletní přehled filmových upoutávek, které se měly představit na letošním 54. ročníku Super Bowlu. Z filmových ukázek se můžete podívat na upoutávku k pokračování úspěšného hororu Tiché místo či velkofilmu od Disneyho Mulan. Ze seriálů se můžete podívat na spot k seriálu Hunters, kde jednu ze stěžejních rolí ztvárnil Al Pacino.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu